tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, October 20, 2016

Name card percuma 100pcs dari Pixajoy

Korang dah buat kad FREE dari Pixajoy? Apa FREE? Yaaaa, sahih free selagi masih ada promosi itu. Yui tahu pun lepas banyak entry dari blogger. Secara tak langsung dari taktau terus tahu. Dah tahu terus buat. Haaaa gituuu.


Al-kisahnya nak buat design lain. Bila sampai peringkat akhir, entah macam mana tiba-tiba hilang, maybe silap Yui tertekan apa-apa, terus takde. Aduhh, berkali juga akhirnya buat habis simple. Edit info aje. Hahaha.



Cerita bab service.
Memang terbaik. Buat harini, lusa sampai. Ehhh cepat sungguh! Kalau ikut apa yang ditulis dalam seminggu tapi dapat awal, itu sudah bagus kan. Dahlah percuma, service cepat, memang Yui suggest korang guna perkhidmatan Pixajoy.


Macam mana nak buat?
Pergi ke web http://www.pixajoy.com.my , cari bahagian products , klik name card dan buatlah step seterusnya. Senang aje.


Kalau time korang nak buat, tapi dah takde free jangan salahkan Yui ya. Yui taktahu sampai bila dia buat promotion. Cuba nasib jelah naaa.


Akhirnya ada juga kad untuk blogger. Huahuaaaa. Lupa habaq, korang hanya perlu bayar kos postage lebih kurang RM 8. Berbaloi sangat dah tu.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

4 dak comei sayang YUI:

Ann Ishak said...

give me your card :p

Atie Yusof said...

wahhh..menarik nya sis... free plak tu! nak terjah jugak lah...hehe

Mrs Velentine said...

wah bestnya dpat free

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... nusha,

wahhh... best dah ada name card blogger tu...terbaik nie.

mselim3

pls: mselim3 dah cuba masuk website pixajoy tu tapi separuh jalan aje...