tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, October 25, 2016

Episod Akhir Patahnya Sebelah Sayap

Semalam Yui emo, Yui teriak petang tu. Eh, nantilah cerita kenapa Yui emo. Bila dah emo, bawa ke malam, tak terfikir dah cerita yang kita rajin follow.


Sambil tengok hp, sambil tengok member sebelah. Tiba-tiba dia habaq "Malam ni last episod cerita patahnya sebelah sayap". Fuhhh, nasib dia habaq kalau tak memang nak masuk bilik pejam mata aje. Haaa kan emooo. Hehehe.


10.40 malam dok tengok cerita tu macam lambat lagi nak habis, rupanya ok macam tu rupanya episod akhir. Best juga. Memang geram dengan sikap Amzar tu. Haaa dan secara tak langsung pembalasan untuk sikap jahat mak nya selama ini.


Maka, Alisha berbahagia bersama orang yang jujur dan ikhlas menyayanginya. Alhamdulillah.



Happy ending.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Myra Jay said...

Happy ending tapi tu la tak puas tengok part happy tu dah ending.. ;)

Yui nape emo ni? Jangan sedey2 lagi na..

Atie Yusof said...

awat teriak tu sis?? sabaq naaa... alahh, semalam tertido tak sempat nak tengok alisha... nak carik online ni...huhu

Husna Rahman said...

no emo-emo pls..in casa emo lagi sila sambung tgk versi drama korea plak SECRET..siyesly lagi best...hehe...(ku rasa menangis xsudah klu tgk version korea sbb agak kejam la dy punya hero)

nini said...

Ramai yang ckp cerita ni best...hihi....

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

happy ending akhirnya.. hihi aina tgk celam celum. ikut smpt.. =)

Anis Azalea said...

Tak tahu cerita apakah itu...

Cik Itah said...

sy pun follow cerita ni hehhhe best!

Mrs Velentine said...

akhirnya padan muka mazar dan mak dia

Ann Ishak said...

yes suka10x

Orked V. said...

hehehehehehhe. bagos cite nih sebab x drag sampai beratos2 episodes.

Azhafizah Md Nor said...

tak follow pulak cerita ni..huhu