tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, October 14, 2016

Memanjakan diri dengan Vanilla Coffee Scrub

Sekali sekala merehatkan wajah dan memanjakan wajah pun bagus juga kan. Bagi free dari sebarang produk yang biasa kita pakai. Korang suka scrub? Masker? Lulur badan? Haaaa, ni Yui nak perkenalkan satu produk yang tentu buat korang jatuh cinta!



Vanilla Coffee Scrub 
Better than botox!




Bila Yui dapat je Vanilla Coffee Scrub tu, ya ALLAH serius jatuh cinta sangat dengan bau dia. Bau dia rasa nak makan jeee. Bau coffee yang dicampur vanilla mungkin sebab tak macam kopi biasa kita tu. Hehehehe. 




Fikir punya fikir, Yui buat jadi masker kat muka. Senang sangat guna, hanya bancuh dengan air ikut kesesuaian dan kepekatan kemudian sapu pada wajah. Rasa nak jilat muka sendiri sebab bau sedap sangat. 



Aromanya buat kita tenang!


Agak dah kering, cuci dan bilaslah muka. Lepas itu pegang kulit muka, wahhh lagi lembut tauu. Seronok sangat! Oh ya, tak perlu kerap buat masker, cukuplah seminggu dua kali. 


Antara benda lain yang boleh kita lakukan dengan Vanilla Coffee Scrub 










Kann pelbagai fungsi. Yang penting ada packing repack. Bolehlah korang beli untuk cuba. Mana tahu lepas ini terus beli yang banyak. Kan jimat. Satu keluarga boleh guna.




Macam mana? Best kan? Kalau korang nak dapatkan Vanilla Coffee Scrub, Yui sertakan sekali maklumat orang yang boleh anda hubungi.


18 gram promosi RM 8 150 gram RM 35 Tak termasuk postage


Facebook : Norhafidah Sapuan
No hp : 017 381 6639


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

♥♥ Nur ♥♥ said...

Assalamualaikum...
macam nak terai je...

Atie Yusof said...

Salam Jumaat sis.. boleh cuba nti ni..best jugak dpt scrub muka sesekali..:)

Siti Nurzafirah said...

Bau vanilla.. sukaa... bau dia buat rasa geram nak makannn

Busyra Bt Takiyudin said...

mcm best ja tu. hehe. teringin nak try

azizah green line said...

macam best pula tngoknyaa

Nina Mads said...

scrub kopi memang best kan yui.. siap wangi

Kak Long said...

Tengok saja pun dan terbau2 aromanya yang menenangkan.. :D

Mrs Velentine said...

menarik jer produk ni yui