tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, October 22, 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016

Kembali lagi dengan Segmen Bloglist Azhafizah.com untuk bulan November dan December. Segmen Bloglist yang terakhir untuk tahun 2016. Macam biasa syaratnya mudah je. Hanya perlu copy paste je coding yang Fiza dah sediakan. Mudah je kan? Mana yang tak sempat join haritu, boleh join untuk bulan November dan December ni ye. Macam biasa pemilihan 10 blog akan dibuat melalui random.org.


KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016
2. Copy coding dalam kotak bawah ni dan paste di ruangan HTML entry

3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016 



Tarikh Tamat : 28 Oktober 2016
  Terima kasih atas sokongan semua ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

5 dak comei sayang YUI:

Pha Is said...

selamat bersegmen..

siti hazreen said...

good luck semua!!

Atie Yusof said...

Selamat bersegmen sis.. good luck ya :)

yuk said...

salam..
singgah dari segmen yang sama...http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-azhafizahcom-nov-dec.html
goodluck..
btw saya dah follow blog awk..
klau x keberatan..boleh lar singgah n follow blog saya :)

Azhafizah Md Nor said...

Terima kasih sudi join Yui. Tahniah!