tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, July 19, 2014

Tempahan mini popia ikan bilis Nurul Yui

Tempahan mini popia ikan bilis kini dibuka lagi sempena nak menyambut hari raya aidilfirti akan datang. Jika nak tahu maklumat lanjut seperti harga, pengeposan, pembayaran & sebagainya boleh rujuk entry { ini }.


Bagi yang tertanya kenapa postage untuk bawah 500 gram aku kenakan caj sebegitu, anda boleh rujuk entry { ini } beserta gambar.


Yang ini packing untuk sample diberikan kepada yang berminat jadi dropship 




Bekas 4 segi adalah untuk pengeposan dan bekas merah untuk COD. Bekas sahaja berlainan tapi berat masih sama iaitu 500 gram.


200 gram = RM 9
500 gram = RM 22


Nak tahu lebih lanjut boleh sms Yui 019-2331810. Order akan dibuat selepas pembayaran dilakukan. Sekian, terima kasih.




INFO TERKINI TARIKH TUTUP ORDER
{ ENTRY }


=___=


ENTRY BARU SILA SCROLL BAWAH




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

36 dak comei sayang YUI:

Syida Rasyidah said...

alahai.. terliur pulak tgk :)

^^eKaTiKaH^^ said...

sedapnyeee. hehe. insyaAllah kite nak order kite msg akk ^^

are_lin@yu said...

wahh dh bka order ya yui..moga brtmbh mju bsnes yui..

p/s:yg lenovo tu myb ayu amk yg bsa ja kot s650 software dia xok.yg lbh mhl myb lg ok kot.hihi

sukaxplo said...

fuhh..blom puasa lagi nih...kalau beli confirm habis di Adam makan ...ngeee

Nur Hamizah said...

Banyak-banyak kuih kalau kuih ni ada depan mata memang 1 balang untuk sorang boleh habis. hihihi. Nak tanya ibu la nanti kot kot ibu nak ambil tempahan ^^

Tihara said...

wahh teringin la plok :)

Nur Inani said...

sedapnyaa :)

Diana Rashid said...

Tetiap tahun YUi buat kan??mesti sedap..sebab tu berani buat.sebab kompem ada permintaan..:)

azizah :) said...

wahh dah buka order la... inshaaAllah2....

Suriana abdul kadir said...

tester ade?

MyCherita said...

Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

Nurul Baidurah said...

wah..mcm sedap jerr....rasa mcm nak rasa pula popia tu...

Cik Itah@RRP said...

salam. hee sy tak berapa suka makan popia ikan bilis
apapun semoga murah rezeki yuii - amin

Cik Yatt said...

wah terliur!

arzmoha said...

wow. bagus berniaga. teruskan
BW dari blog kak mia
1st time sampai sini. done follow

ZUKI DIN said...

as salam. molek tu niaga kuih sempena ramdan ni. Pasti rezeki melimpah ruah n barakah. Abe Kie dtg dari segmen URL Blog #5 Mialiana dan terus follow blog awak. No 3180. Jemput ke blog sy plak. TQ.

lynndamya said...

Salam yui..haha minta maaf, sbb first time buat Giveaway, jd xtahu berapa lama masa perlu diberi..nasib yui dah komen cepatnya tarikh tutup..okay, sy dah lambatkan sikit..sampai 15 Jun 2014, before jam 3.00 petang..okay tak? so ada masa menulis entry on weekend kan? haha

nn lylyn said...

dekat nk raye ni lg la rmai order ni..

Fifi Nadhrah said...

lame tak singgah sini.. singgah2 nampak makanan.. lapar..

Shida Radzuan said...

shida nk tempah tahun lepas nk tempah asyik tlupa jer yui..sorry ye yui huhuu..

Mia Liana said...

faveret kak mia ni.. sedap...

# terima kasih sudi join.. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

Sya Mimie said...

Asslmkm.. Sedapnya mini popia...lma dh xmkn..

IntaNBerliaN said...

popia yui ni mmg sedap

Nadia Johari said...

Tengok tv ngap2 popia ni..hehe

ayut said...

Popia yui kembali!! :)

Suriana abdul kadir said...

Salam Yui..
Jemput join GA ini
http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/06/giveaway-puasa-rm50.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammuaalaikum.. husna,

tahniah yer dapat cpuv daripada nuffnang. Moga bertambah rezeki blog nie k.

mselim3

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...husna,

tahniah moga berjaya bisness melalui blog nie,, k. Tgk popia tu menarik. Popia nie memang sedap tak dinafikan.

mselim3

Haura Marissa said...

krup krap krup krap..mesti rangupp... heee

Eiqa Almond said...

ramai da yee yg buat tempahan kuih raya sekarang nie :)

Mimi Azirah said...

opkos sedapkan kalo x,xkn customer nk repeat order kan

Zamani Abe said...

ni kalau ratah, sebekas leh habiss

Nurul Ain Zulkarnaind said...

nyumsss.. sukaaa

Montana said...

tengok pun dah taw sedap

Halimah Tusa'diah Binti Paimon said...

assalamualaikum, nak try la...kalau Johor ps laju berapa hari?tq

anamizu said...

salam Yui ! hehe
wahhh yummy popia ikan bilis ni.
mmg ralit bile makan =P



salam ramadhan Yui :)