tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, April 30, 2014

Cabaran 30 hari bersama Ephyra

Lama dah aku teringin nak mencuba "kehebatan" Ephyra. Dan disebabkan minggu lepas ada karnival Raudah di hatiku, maka aku tertarik nak singgah di gerai Ephyra. Teruja baca testimoni dan paling best dapat harga istimewa.


RM 150 dapat 30 sachet, sehelai tshirt, 2 kipas tangan, 2 beg & pamplet. Normal price RM 197 kalau tak salah.

Kenapa aku berani cuba Ephyra?

1) Untuk masalah rambut gugur ( setiap kali sikat mesti ada )
2) Kulit wajah ( nampak ada bintik coklat bila tengok dengan mata halus )
3) Rekahan kulit kaki ( walau tak teruk tapi nak tengok hasilnya )


Oklah untuk 3 perkara utama itu dulu. Yang lain-lain kira "bonus" apabila keberkesanan itu ada. So, sebelum aku pung pang maka kena tunggu dalam 30 hari dulu. Samada berkesan pada aku atau tidak. Maklum saja lain oran lain kesan yang dihadapi.


So Ephyra, tunggula aku review mu selepas cukup 30 hari. Berkesan tak berkesan lain cerita sebab yang  penting aku dah berani untuk mencuba pada diri sendiri.


Korang pun pasti dah tahu tentang kehebatan Ephyra. Tak tahu lagi? Bolehlah baca kat sini. Memang banyak testimoni yang berjaya. Memang buat aku lagi teruja!


Ephyra!! Moga kau berkesan untuk diri ini. Aminnn.


* Bukti bergambar sebelum mencuba telah aku ambil. Nak tengok kesahihan =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

nor nazliana said...

all the best

Mar Mansor said...

rm150 tu kira berbaloi yui..x sabar baca pengalaman selepas 30 hari sebab kebanyakkannya kesan y positif

Nurzakiah Hanum said...

ANUM PUN NAK TRY

Umie Artoqiemie said...

ephyra.. serious tak pernah dengar.. eh rm150? berbaloi baloi :D

Sheila Salim said...

Assalamualaikum yui, semoga berhasil ya. hehe

Cik Itah@RRP said...

salam. heheh belum berminat nak try lagi la yuii..
btw menabung libresse kat sini

Myra Jay said...

InsyaAllah sure sesuai..
rasanya ephyra ni 'mesra pengguna'

Yui, klau pek percubaan (10 sachet) tu hrga pasaran RM68 sekotak.. So mmg jimat giler borong masa diorang bkk booth camni..
Akak pun ritu borong untuk 4 bulan terus..hehee jimat berganda :D

NS said...

jimat sangat kot! skrg tgh sale pun harga dia rm180. harga asal mmg rm197.. berbaloi baloiii.. hehe

- AZIE - said...

nk tgk hasilnya slps 30hari..nti review

IntaNBerliaN said...

kalau g beli dkt booth camni mmg jimat yui.. InsyaAllah berkesan gak utk yui...

Liza Licha said...

nanti results dia share ok.. :) tak sabar nak tengok kalau produk ni betul2 berkesan

eima said...

mmg murah .... byk tu ....
tak sabo nk tgk yui berseri

Azhafizah Md Nor said...

Selamat bersama Ephyra selama 30 hari :)

Tihara said...

nak tengok lah testimoni yui nanti :)

Sally Yatiey said...

Semoga berhasil..

Shida Radzuan said...

gudluck yui :) pape pun kita sndri kena berani dan yakin dgn dri sndri :) cewahhh hehee..

Shida Radzuan said...

shida type yui ke ayut eh? ttbe lupa rasa mcm type ayut jer hahaa..sorry yui slalu cmni ^_^

Mimi Azirah said...

Chaiyok yui...xsbr tgu review 30 hari

ayut said...

Wahhh..ok2x..kita tgk hasilnya nnt ye yui..