tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, August 12, 2015

Air Yeogurt Laici dari Yeo's

Tengok di kedai ada yogurt baru. Tak pernah rasa tu gatal beli nak cuba. Not bad. Rasa laici. Hahaha.



Terpengaruh dengan Akim la ni. Lalalalaa.


Bolehlah tahan rasanya tapi nak beli selalu memang tak. Sekali sekala teringin boleh. Sekarang dah kurang suka pada minuman bersusu macam ini.







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Shahida Dzulkafli said...

Sedap tau..sha da pernah minum..

el said...

apa2 minuman yang beryogurt mmg sedap hehe

nur anis said...

lama gilos saya x beli air kotak gini.. selalu asyik beli nescafe dengan green tea je..

cik hani said...

sedap..

saya suka kalau bab yogurt ni..

Rizziela said...

saya suka minum..tp blm pernah mnm perisa laici

Eintan Nurfuzie said...

akak x minum laici.. huhuh

GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie
Nak Sketch Pic free?
Jom test luck korang kot kot terpilih
dan berita baiknya, terbuka untuk blogger, faceboker dan instager..
http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui...sedap nampak...tiba2 rasa haus pula akak...hihi

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum..

ada sikit masam2 gitu kan.

mselim3

Murniwati Awang said...

kalau manggo sedap akak pernah beli..laici blom

eima said...

ok la rasa die .. dah selalu beli ...budak2 suka anggur tu

Siti Nurzafirah said...

Tak pernah jumpa lagi...

Yogurt laici... macam mana lah rasanya kan.. heee

fatin wawa said...

perisa epal hijaupun ada... tp sy suka lg yg original..

Ann Ishak said...

tak pernah cuba lagi

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
akak kalo yogurt memang tak boleh telan he3

Azhafizah Md Nor said...

belum try rasa lagi ni.

Siti Yang Menaip said...

dah rasa dah laici ni.. hehehe.. still rasa epel ngan anggur yg sedap..

Cik Ash said...

xpernah minum la nanti nak try p.usha