tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, August 11, 2015

Aiskrim Kitkat Bites

Tak tahulah kenapa, kalau aku rasa marah/merajuk/tertekan aku pasti nak cari aiskrim. Buat "penyejuk". Padahal aiskrim tu makanan biasa je.




Pilihan hati kali ini dari Kitkat Bites. Bitesnya ada sikit je. Tak puas pulak rasa. Hoho. Apa pun rasa seronok bila dapat telan aiskrim!


Tapi hati tak sejuk-sejuk lagi ni. Cehhh!


Ini cara luaran tapi secara lebih baik adalah pada-NYA.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

lynndamya said...

Salam, haha sedap ke aiskrim ni? Tak pernah try lagi..tp yg paling penting, tu si bola bebulu kat tepi tu mmg 'penyejuk' kemarahan yg berkesan, hahah..comel gilos!

Azhafizah Md Nor said...

best ni..nanti nak try rasa yang ni pulak..yui jangan marah²..sejukkan hati ye :)

Rizziela said...

saya pun suka ice cream..tp kit kat ni manis kan..x berapa boleh nak masuk

Myra Azraff said...

sukaa eskem jugak. lelagi walls. tim tam etc. tinggal nak unlocked lagi 2 flavour je lagi ni muahaha

mun said...

lamanyaaa x makan aiskem..nak jugakk...huhu

yui...nnt email kat mun alamat umah ye..kiter nak pos kad kawen ni..

siti_doraemon85@yahoo.com

nor azman said...

Nak cubalah nanti..hehe

azizah green line said...

sedapnyaa aiskrim..lama xmakan

Shahida Dzulkafli said...

Yes..aiskrm dan coklat dua makanan ygmampu meredakan perasaan..tp x pernah lagi try aiskrim nie..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
haaaaaaaaaaaaaa
hat kat blakang ais kerimtu teringin la tuuuuuuuuuuu he3

Siti Yang Menaip said...

cool down naaa.. sejuk kan diri dgn makan eskrim..

Cik Ash said...

lama tak mkn aiskrim best ke model aiskrim pun comel