tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, August 27, 2015

Genap sebulan bersama CMD, sambil jaga diri sambil buat income!

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah, rupanya dah genap sebulan aku bersama CMD. Masih ingat entry awal aku bersama CMD? [entry].


Sambil aku guna untuk diri aku dan keluarga sambil aku cuba buat side income.
Benda baik harus kita rajin kongsikan pada orang ramai.
Hanya dengan 1 botol inshaaALLAH pelbagai guna.


Sebulan bersama CMD, alhamdulillah income lebih kurang RM 400.
Siapa nak bagi kalau tanpa usaha sendiri?
Aku menjual CMD secara santai sahaja, rezeki.



Jadi, kepada yang berminat nak mencuba kelebihan CMD atau nak cuba mencari income sampingan, boleh roger daku. InshaaALLAH daku akan terangkan lebih lanjut bergantung kepada niat anda samada nak guna atau berniaga.


Kalau berusaha lebih, inshaaALLAH lebih jadinyakan?
Aku berniaga suka-suka sahaja.


Pengedar sah CMD,
Nurul Yui
MYPRK1135361
019-2331810 ( whatsapp )


Jom tengok testimoni CMD yang lain



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Siti Nurzafirah said...

Sekejapnya masa berlalu.. macam baru ja tengok pasal CMD kat blog Yui..

Mardiah Diana said...

salam singgah sini dik yui...wahh...banyaknya income....Alhamdulillah dan tahniah dik yui...

Tasha Aqisha said...

alhamdulillah.. rezeki yui...

Dunia Zumal said...

Tahniah Yui, hebatnya ^-^

eima said...

berminat tp tgh dok pk lagi ni ..... cambesh

IntaNBerliaN said...

tahniah yui... best tu, sebulan pun dpt 400

Siti Yang Menaip said...

tahniah2.. teruskan usaha..
rajin insyallah membuahkan hasil..

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..berkat usaha Yui

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah yui..