tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, August 20, 2015

Bekal Bujang : Burgedil Cheese

Ini cerita minggu lepas. Saja up sebab takde idea nak publish entry. Entry CMD je banyak takut korang bosan baca. Eleeeh, perasan macam ada orang baca blog hang! Hahahaha.




Kalau mood rajin, adalah bekal yang akan aku sediakan. Aku memang suka bawa bekal ke pejabat, aku juga suka bekal yang comel-comel. Menaikkan mood aku sendiri.


Jadi sarapan merangkap lunch aku hari itu aku buat burgerdil cheese.


Senang koje.


CMD sekarang sentiasa dibawa. Hehehe.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

rajin yui..:)

Nurzakiah Hanum said...

sedpa nak satu :)

nini said...

cmd tu best kan....hihi....nini pakai kat muka sebab muka sangaaattttt teruk tahap nak nangis....

Mardiah Diana said...

salam singgah sini dik yui...akak pun selalu bw bekal jer kalau pergi keja...hihi..sedap bergedil cheese tu...

el said...

alamakkkkkkkkk
sedap giler kut
lau dekat tapaukan tuk el sekali ahaha

PeRdU cINta said...

Jimat duit sikit yui..

Nieyl said...

Singgah sini...
rajin....

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
haaaaaaaaaaa
hat ni yang tak tahan ni

psstt : akak kalo bab2 cheese memang tak tahan he3

Murniwati Awang said...

rajinnyer..dan yang pastinyer sedappp

Eintan Nurfuzie said...

ok.. cheesesseee sedapnyeee

zai zamree said...

rajinnya dia

Azhafizah Md Nor said...

ada cheese memang sedap!

Cik Ash said...

rajinnya yui

anamizu said...

hadoi begedil cheese. meleleh ayaq lioq =)~

huda azmi said...

ada cheese mesti sedap ! :)