tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, August 10, 2015

Perisa lain di Banba Station 18, Ipoh




Kalau haritu aku ada kongsi pasal Banba Station 18, Ipoh.  Ni haaa lagi perisa baru yang aku cuba.


Dari kiri red velvet, choc & green tea ( ini beli lagi sebab pebret ).


Maknanya ada lagi 3 perisa aku belum cuba, coffee, mocha & vanilla. InshaaALLAH bakal menyusul sebab sekarang kalau beli asyik ulang beli green tea aje. Hohooo.


Lokasi setakat 12/8/2015
Di bawah pokok bersebelahan Pasarayaku Station 18, Ipoh





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

wow sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nazlee Ismail PCL said...

lamanya tak turun Ipoh, kat mana tu banba station?

Nieyl said...

Singgah pagi..
mcm best je...

Shahida Dzulkafli said...

Sedap ke red velvet tuh??

Dunia Zumal said...

Beli tiga terus yer Yui... Mesti sedap sangat nie ^-^

PeRdU cINta said...

Nak satu...nak..hehe...sedapnya..

Mardiah Diana said...

Salam singgah pagi dik yui...sedapnya...akak pun suka minum ni...

Rizziela said...

blm pernah try lagi

Ezy Loy said...

sedapnye! terliur kite tgok..
:D

Murniwati Awang said...

perrrhh! sekali beli 3 teruih..memang sedap ni..kena plok waktu panass..hihihi

Azhafizah Md Nor said...

red velvet tu sangat menarik untuk dicuba..bestnya kalau dekat

kokna said...

assalam.. tang belah mana ni.. nk cari lahh

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
menark betoi kaler ayor tu

Siti Yang Menaip said...

hehehe ini macam borders tea kat Penang.. yep green tea paling addicted..

Cik Ash said...

sedap tengok airnya