tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, August 13, 2015

Bekal orang bujang : Burgedil cheese & daging

Bekal bujang seterusnya. Dah 2 hari menu sama. Aku kalau dah tahap malas, buat banyak-banyak untuk bekal 2-3 hari. Bangun pagi tinggal goreng aje. Nama tak pemalas? Hahaha.




Selalu aku sarapan pagi. Lunch hanya minum. Dah terbiasa pula. Sebab sarapan pun dekat pukul 11.00 pagi.


Menu pemalas dari orang bujang macam aku.


Kadang tak habis, hati rasa lain, fikiran ke lain juga. Huaaaaaa!!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Siti Nurzafirah said...

hahaha.. sekali pandang macam bekal budak sekolah pulak.. heee..

jangan marah naaa....

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui...menu yang simple tapi tetap sedap ni dik yui..

Nurzakiah Hanum said...

nak skit

Normi Nieza said...

rajin dia bawak bekal..:)

Murniwati Awang said...

wah bujang2 dah rajin..dah kahwen esk lg laa rajin..hihihi

el said...

makanan yang ada cheese ni mmg win..sedap

cik hani said...

simple tapi sedap kalau menu macam ni

Azhafizah Md Nor said...

Asalkan kenyang je yui :)

timm bill said...

tu kira rajin lettew..
ada jugk dr xde..hehe..

zai zamree said...

rajinnya org bujang ni...

Dunia Zumal said...

Ringkasnya bekal tu, kenyang tak?

Siti Yang Menaip said...

rajin la ni nak sediakan2 bekal.. i is kenot..
tahap pemalas mmg diva..

Cik Ash said...

rajinnya dia bawa bekal

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
oohooiiii
sikitnya yui makan :)
patutla kecik jaaaaaa orangnyaaaa :)