tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, August 05, 2015

Cawangan baru Banba di Station 18, Ipoh

Satu lagi cawangan dibuka di Station 18, Ipoh. Aku kempunan dah lama tapi bila dah buka betul-betul dekat dengan tempat kerja, apa lagi, yabedabeduuuuu!




Aku cuba green tea. Sedap! Kalau lagi pekat lagi sedap. Hehehe. Setiap cawan hanya RM 5. Bagi aku berbaloi dengan saiz cup yang besar. Manis memang manis & tahan kemanisan tu dalam 2-3 jam sebab ais pun banyak.


Lepas dah hajat untuk dapat yang ini. Misi seterusnya cuba setiap perasa yang ada.


Sebelum ni aim Coffee King tapi memandangkan aku bukan jenis orang yang suka beratur panjang, tangguh dulu hajat itu. Kita cuba yang lain dulu.


Jangan lupa serbu ya!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Inani Hazwani said...

Teringin nak rasa :D

Siti Nurzafirah said...

Macam best ja..

Tapi, kat sini macam tak nampak lagi..

Ke makhluk ni sorang ja yang tak nampak lagi..? huh!

el said...

dah dkt ngan tempat kerja..boleh lah terjah selalu...hehe
sedap eh green tea..

Normi Nieza said...

dapnya..:)

Nurul Ain Zulkarnaind said...

alahai best nyaa

sedap tu

eima said...

yui ni memang suka mencuba kan ...

zai zamree said...

mcm border tea kot..sm...green tea sedap

Azhafizah Md Nor said...

belum pernah rasa green tea ais ni

Shahida Dzulkafli said...

sini xde.. huhuhu..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
teringin betoi nak rasa green tea
ramai bebenor yang dok sebut sekarang ni
he3

Cik Ash said...

sedap tengok tu