tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, August 05, 2015

Masalah resdung & muka licin hanya dengan penggunaan CMD



Assalamualaikum.. Malam semua.. Hehe sempat lg kan ucap selamat hari raya an? Ni testimoni sy sendiri.. Muka teruk yg pic pertama kedua ni 3 bulan lepas.. Selepas bercmd dgan minum dan sapu kat muka.. Alhamdulilah slpas 2 minggu.. Muka flawless..mula2 proses detox and lpas tu process merawat..minum 10 titik sblum subuh dgan dua gelas air masak gelas besar.. Lpas tu sapu cmd kat seluruh muka campur ngn 2 titik air tapis kat umah.. Awal2 pedih ckit tp bg sy maybe cmd nak bunuh kuman kat muka ni.. Hehehe skang da ok muka.. Ramai org tegur muka da elok sngat2.. Alhamdulilah bersyukur Wany Looney kenalkan cmd kat sy.. Hehehe usaha dan doa pntg.. Pssttt.. Tips sy.. Sebelum minum air yg ada cmd tu.. Selawat 11x baru minum.. In Sha Allah berkesan


Ayat dari pengguna asal
--------------------------------------------------------------------------------------

Menghadapi masalah resdung, kemudian timbul jerawat yang kurang menyenangkan. Yelah, rasa kulit tak licin. Aku tak tahu macam mana nak gambarkan perasaan itu. 

Macam abah aku resdung, dia terlalu kerap bersin & berhingus. Kesian tengok. Sekarang tengah cuba CMD, alhamdulillah ada juga nampak perubahan. 

Macam mana cara guna?
Ini semua akan aku guide, sebab itu gunanya beli dari ahli CMD yang sah. 
Yang tak "main" harga dengan orang. Sama sahaja =)

Testimoni semua dari group fb  kami. Sebab itu ada icon kucing. Huhuuu.

CMD terbaik! 👍👍
Sama² kita ikhtiar

🌷🌷🌷🌷🌷
MYPRK1135361
Nurul Yui
019 2331810
🌷🌷🌷🌷🌷

Dapatkan stok dari ahli yang sah kerana harga tidak tinggi atau rendah. Harga tetap sama

Kita beli, kita guna, kita kongsi
Daku sedia guide anda!


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Inani Hazwani said...

wahh menarik ni :)

Nieyl said...

Assalamualaikum..selamat pagi...
singgah di sini =)

el said...

singgah tgk produk CMD :)

Siti Nurzafirah said...

Wah.... flawless selepas 2 minggu...

eima said...

WAHHHH MENARIKNYE

Azhafizah Md Nor said...

berkesan nampaknya tu..

Shahida Dzulkafli said...

banyak kegunaannya.. hanya dengan sebotol sahaja..