tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, March 09, 2014

Apple Learning Quran



APPLE LEARNING QURAN

Yui akan buat harga promosi hingga 9/3/2014

RM 30 SM, RM 35 SS
Harga termasuk poslaju


Normal price
RM 35 SM, RM 40 SS

Cepat sebelum kehabisan stok


Apple Learning Quran ini sangat bermanfaat buat anak-anak kecil anda. Disamping memberikan hiburan, ianya mampu mendidik anak anda untuk mengetahui doa-doa harian, bacaan al-Quran serta doa-doa solat bermula di awal usia lagi. Permainan berbentuk pendidikan sebegini membantu untuk mendedahkan si kecil anda terhadap pendidikan islamik dengan harapan mampu membentuk jiwa si comel anda untuk sentiasa mencintai islam. Sebagai ibu bapa yang prihatin, semestinya anda gembira apabila melihat si kecil anda terdidik dengan nilai-nilai islam.

Produk ini mempunyai 5 butang dengan fungsi yang berbeza. Terdapat butang untuk doa-doa harian dengan himpunan 26 doa, butang bacaan al-Quran dengan himpunan 16 surah serta butang doa solat dengan pilihan 3 jenis doa berserta azan. Di samping mendidik, produk ini turut mempunyai nilai hiburan buat si kecil anda. Terdapat juga butang nasyid dengan himpunan 6 buah lagu serta butang 'projection' yang mampu menghasilkan pelbagai warna cahaya yang menarik. Produk Apple Learning Toy ini terdapat dalam 3 pilihan warna iaitu kuning, oren dan juga hijau.

Anda boleh mendapatkan produk ini buat anak anda ataupun untuk dijadikan hadiah buat saudara mara dan rakan taulan yang baru melahirkan anak ataupun yang mempunyai anak-anak kecil. Moga manfaatnya akan dapat kita kongsikan bersama.

Produk ini memerlukan 3 buah bateri jenis AAA/1.5V. Anda perlu membeli bateri tersebut secara berasingan memandangkan produk ini tidak di datangkan sekali dengan bateri.

Kandungan kotak :

- 1 mainan pendidikan Apple Learning Toy.

- 1 tali yang boleh di pasangkan kepada mainan untuk digantungkan pada leher.

- 1 manual produk.

Stok adalah terhad. Dapatkan produk ini sekarang sebelum kehabisan stok!

Daily Duaas

1. Doa ketika bangun tidur 2. Doa sebelum masuk tandas 3. Doa keluar tandas 4. Dua selepas wudhu 5. Doa ketika pagi 6. Doa makan 7. Doa solat jenazah 8. Doa memakai pakaian 9. Doa keluar rumah 10. Doa memasuki masjid 11. Doa keluar masjid 12. Doa menaiki kenderaan 13. Salam ketika bertemu 14. Doa ketika melawat pesakit 15. Doa ketika bersin 16. Doa selepas pertemuan 17. Doa ketika hujan 18. Doa ketika tubuh sakit 19. Doa melawat kubur 20. Doa ketika melihat bencana ataupun penyakit 21. Doa tanda terima kasih pada orang 22. Doa untuk berpuasa 23. Doa ketika berbuka puasa 24. Doa ketika memasuki rumah 25. Doa ketika petang 26. Doa ketika tidur

Al-Quran

1. Surah Al-Fatihah 2. Surah Al-'Adiyat 3. Surah Al-Qari'ah 4. Surah At-Takathur 5. Surah Al-'Asr 6. Surah Al-Humazah 7. Surah Al-Fil 8. Surah Quraish 9. Surah Al-Ma'un 10. Surah Al-Kauthar 11. Surah Al-Kafirun 12. Surah An-Nasr 13. Surah Al-Massad 14. Surah Al-Ikhlas 15. Surah Al-Falaq 16. Surah AnNASayer Duaas

1. The ceed of the oneness of Allah

2. The word of testimony

3. Adzan

4. Morning prayer

Anashid

1. Thank the parents 2. Love Allah and love the messenger 3. Ramadan is coming 4. The full moon rose 5. The ceed of the oneness of Allah 6. Alphabet
ojection

Setiap kali butang ditekan, ia akan memancarkan warna biru, merah hijau dan warna pelbagai yang automatik. Terdapat 5 mod projection yang berbeza.

Kunci : Tekan butang selama 3 saat untuk mengaktifkan kunci


Berminat?
Sila terus roger naaaa 
=__=


ENTRY MELEKAT HINGGA 9/3/2014
ENTRY BARU SCROLL BAWAH





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

IntaNBerliaN said...

mmg bagus pun produk ni.. akak ada 1,. jijah bg :)

Nurzakiah Hanum said...

bagus kan

Tihara said...

comelnya apple ni boleh dibawa ke mana2 :)

Fifi Nadhrah said...

best apple ni.. ufairah ade seketul..

Nico Nabiela said...

sound dia okey x?cm berminat hehehe

Liza Licha said...

bagus jugak ni kan.. elok nak latih budak2 minat nak belajar

Azhafizah Md Nor said...

Bagus untuk pembelajaran anak²

nn lylyn said...

macam2 alat dah skrg ni..

AnneRaini said...

bagus benda ni...cepat budak2 pndai ngaji

Ardini Humaira said...

bagus gajet ni untuk kanak2. biar mereka sentiasa terdedah dgn ayat2 suci al-Quran.in syaa Allah dni nak beli juga :)

diana said...

bagus jugak benda ni ye...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. bagus ni. nanti dah lepas bersalin sheila ingat nak beli satu gak.. nanti kita tempah dengan awak ye. in shaa Allah ~~~

ayut said...

Guna bateri 3A je...okla tu..byk mnfaat blh dpt..

wahida said...

eiii, mcm nak je...

tapi nnt tunggu gaji dulu...

Ayem Rawi said...

Saif (anak Kak Dena) ada ni. Benda ni bagus for kiddo.

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

are_lin@yu said...

menarik yui.comel pn cmel..

Zamani Abe said...

wah bagusnya alat ni.. comel lk tu

Zara Nurhaidah said...

Wahhhh.. tbaik laaa alat ni. Mmg bbssuaian ntuk kanak2.