tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, March 10, 2014

Sibuk untuk urusan lelong barang kemas

Kejap lagi aku bakal sedikit sibuk dengan urusan kerja rasmi. Bermula esok hingga Khamis akan diadakan satu lagi sesi lelongan barang kemas.


Hari ini baru lihat bagaimana keadaan emas yang terlibat. Jadi, berkemungkinan kecil blog akan sedikit terabai. Jangan risau kerana aku tetap kunjung balas.


Dengan apa yang terjadi sekarang, jangan lupa teruskan berdoa agar mereka yang terlibat dengan MH370 dijumpai segera walau apa pun keadaannya. Aminnn.


Doa untuk MH370




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum yui.. jaga diri baik2. semoga dipermudahkan urusan pencarian mh370 ... in shaa Allah.

Budak Kampung said...

psssttt...yui ada emas free tak tok iman?

♥♥ Nur ♥♥ said...

lelong barang kemas??? nak tengok...nk tengok....

diana said...

nak cincin emas satu..heheh

trah zain said...

ow, keje apa tu? barang kemas mcm menarik,,hehe
#pray4MH370

ayut said...

Aktif jgk lelongan kat ar rahnu tu ye....xpnh ayut tahu ada slalu bt lelongan brg kmas...sejak yui post baru tahu semua ni....

azizah :) said...

kalau dekat ni dah lama join lelongan ni tau.. nak cari rantai emas...

Azhafizah Md Nor said...

selamat buat kerja dan rehat yui

Zara Nurhaidah said...

Happy working dear.. =D