tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 18, 2014

Barang kemas 916 terpakai untuk dijual

Minat kumpul emas tapi tiada tunai? Minat kumpul emas tapi nak bayar secara ansuran? Tak kisah emas baru atau emas lama? Okay, daku ada juga jual barang kemas terpakai. Yang mana available akan dimaklumkan dari masa ke semasa.




RANTAI LEHER : Berat 3.30 gram

CINCIN : Berat 3.31 gram Saiz 14


Kalau beli barang kemas 916 baru. harga kedai semasa sekarang lingkungan RM 151/gram belum masuk upah. Jika beli barang kemas terpakai, haruslah lebih murah sikit dari yang baru.


Untuk harga terpakai bagi gambar di atas, RM 136/gram. Nett. Daku benarkan bayaran maksimum 2 kali tanpa perubahan harga. Sangat disarankan untuk orang berdekatan sebab senang COD. Kalau nak pos boleh tapi atas tanggungjawab sendiri { inshaaALLAH setakat ini tiada masalah }.


Berminat? Boleh terus PM di FB Nurul Yui. Kita bincang lanjut di sana. 


* Item akan dicuci & semestinya dapat di tangan anda, berkilat seperti baru =)


Harga emas sudah menunjukkan peningkatan
Jadi, keputusan di tangan anda







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

terbaik

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. kita tak berani pakai mas. setakat cincin dua ketul je.. tapi ingat kena invest beli rantai kan. hehee senang2 boleh gadai time sesak. hiewhiew. selamat pagi, sheila singgah sambil menabung sini~~~

Myra Jay said...

Akak smpai ke sudah tak check lg ukuran jari ha..
Memang dlm plan nak beli cincin :)

Lyaa Suriany said...

mmg investment yg bgs kalau beli brg kemas. kalau dh berduit sikit mmg ingat nak beli tuk aset diri sndiri

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah dik...harga emas kat sandakan dah mahal..kat jari ada jer cincin kawin..hehe..

IbuNoey said...

wah,menarik ni,yui..teringin juga...tapi kena bajet money dulu.

Azhafizah Md Nor said...

murah ni yui :)

Iskandar Shah said...

Sy pembeli emas terpkai & surat pajak ! Sy mmbeli dgn hrga yg tinggi !! 💸💵 ssiapa bermint blh pm sy atau mhubungi sy di number 0173008094 !! Wechat - I'd pumper_jack