tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, March 03, 2014

Workout mudah yang boleh dilakukan



Sejak berDA, barulah aku rajin nak workout. Bukan apa, kita nak tengok hasilnya macam mana. Alhamdulillah memang membantu. Selain jaga pemakanan, workout pun penting. 80% makan 20% workout. 


Aku memang takde masa nak pergi ke taman, jogging sana sini, gym sini situ. Semua aku buat dalam rumah, bilik termasuk bilik air. Muahahaha! Apa yang penting berhati-hati.


Dalam gambar itu, antara yang selalu aku buat ialah squat 15. Ini memang elok andai nak mengecilkan peha & punggung. Berkesan untuk aku =)


Kepada yang rajin, jom lakukan. Senang dan sekejap sahaja. Yang penting diri itu sendiri nak atau tak. Selamat ber"workout".












guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

jom sama2 buat

Hazmin Hamudin said...

Plank tak buat ke yui? ok jugak tu. hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nui...nak kena try gak nih!

Muhammad Taufiq said...

Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk :)

Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

ros_reeza said...

tahniah Yui.. nak try lah jugak.. hihi.

Bulan Syurga Firdausi said...

senam senam senam hehe berat badan dah naik.. huu

wawa syaida said...

kita selalu joging...tp weekend je :) sebab follow je husband suka jogging ^___^

IntaNBerliaN said...

betul tu mmg berkesan sbnarnya.. cuma kita antara nak buat dgn taknak je.. kene berdisiplin

Mila Ahmad said...

macam boleh praktik kan ni hehe...

azizah :) said...

tu yg bagus.. buat sendiri je.. xperlu g mane2.. janji kena rajin

- AZIE - said...

memg mudah...cuma antara rajin atau x je hehehe

Azhafizah Md Nor said...

selamat ber work out yui :)

ayut said...

Ayut slalu bt yg bridge je.kekeke

Zara Nurhaidah said...

Jom2 ! =D

Nisa Greennnpanda said...

tue la.. nk kne cr mood rjin dlu... huhuhuhu