tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, March 21, 2014

Senaman ringkas : Plank

Lagi satu jenis workout mudah yang aku suka buat. Suka buat tapi jarang lakukan. Ada tak istilah macam itu? Muehehe.




Boleh tahan juga buat macam ini. Sit up saja yang masih lemah longlai. Squat, lompat bintang, skipping memang rajinlah sikit.


Nak pergi gym takde nak teman, maka kita buat aktiviti macam ini dalam rumah sudah. Janji ada hasil, alhamdulillah.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

la baru anum tau

- AZIE - said...

penah wat,semput huhuhuhu

lynndamya said...

hoo, kena betul2 lurus ni, baik, nt sy try..hahaha

Nadia Johari said...

selalu yang gambar no satu la..hahaha..kalau gmbr no 2 botot naik..hahaa

huny madu said...

Hukhuk..badan kita xbole nk lurus mcm tu, tegang segala urat :(

Mr.Superman said...

lelaki bole buat tak? serius tanya ni.

Aishah Jahirah said...

ni kalau akak buat..mau tegang urat...hihii...
tp mmg elok amal utk fitkan bahagian bdn tertentu..:)

ros_reeza said...

memang selalu buat yang salah tu.. takde daya kekuatan nak buat yang betul tu.. hihi

azizah :) said...

Hakimi suka buat.. kalah mama

Eca Dwinky Asha said...

plank seyes xthn....selalu wat squats & lompat bintang...sit up tgk mood.klu penat melompat, watla sit up..sambil layan korea katanya..hahaha

Azhafizah Md Nor said...

work out dari rumah pun boleh kan :)