tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, March 13, 2014

Senaman ringkas : Flat Stomach Workout




Yang kerap aku buat : Bicycle Crunch & Reverse Crunches


Yang jarang buat yang lain-lain itu. Kena rajinkan buat, kalau tidak memang malas. Maklum sahaja, daku memang tiada masa nak jogging luar kawasan melainkan dalam rumah sendiri sahaja.


Kalau luar kawasan sekalipun, aku hanya berbasikal. Itu paling ringkas. Kalau nak berlari sangat, takut bagi kesan pada kaki aku yang pernah operation.


Jadi, buat mana yang boleh. Amalkan mana yang patut.


Dengan harapan perut kembali comel. Wakakaka!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

BAGUS JOM BUAT

Cik Itah@RRP said...

salam. nice sharing yuii..

p/s isi tabung INTI & Colgate SAN :)

Ujie said...

wah..nak perut comel gak ni!

Budak Kampung said...

untuk flipp stomch 2 iman meme failed sebab nk angkat kaki pon dah xlrt.mslh dgn arthiris la iman ni.lagi satu masalah M

Myra Jay said...

Antara rajin dengan tak je kan Yui..
Akak ni nak senam ikut mood..hehee

Rapunzel Cikilolo said...

rajennye yui senaman nk kurus

lovelywa said...

moga perut yui kembali kempis yee..heheh

azizah :) said...

buat yui.. sila rajinkan diri..hee

jangan mcm jijah malas nak buat.. lemak bertepu2 jadinya..

diana said...

adoh..semput rasa...tengok macam mudah je..hahahh

Tihara said...

Akak pun tengah joging dalam umah haha

Azhafizah Md Nor said...

simple je nak work out.kalau amalkan selalu InshaAllah berkesan :)

Zara Nurhaidah said...

Ni mmg ssuai ntuk perut muncit ntuk zara ni.. hehe. Zara, please jan malas ! Ngrrrrrr..

Shida Radzuan said...

yui..skg pn dah comel hehee :)

Eca Dwinky Asha said...

reverse crunch & crunch twist je xpena wat..hahaha!
bicycle selalu wat 40x (2circles)..kira wat dlm 80 la...

ayut said...

Ayut pon biasa Bt kaki naik atas tu