tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, March 05, 2014

Cashout Nuffnang kali ke-5

Alhamdulillah Jumaat lepas sekali lagi daku tekan button cashout di Nuffnang. Malas nak cecah 3 angka, terus nak cashout. 


Bukan apa, ada perasan beberapa masalah yang berlaku pada blogger lain. Harap masalah itu tak terjadi padaku dan kalian..




Amaun tak tinggi menggunung tapi sudah cukup buat stok choki choki untuk 39 bulan. Hihi. Moga cek cepat sampai dan dipermudahkan urusan nanti.


Aminnn.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Chot said...

39bulan? Meh bg stock utk chot sebulan.hhahaa

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. alhamdullilah. murah rezeki awak. syukur, choki2 pun sodap apa.. kan?~~~

Nurzakiah Hanum said...

rezeki2

- AZIE - said...

tahniah yui..

Cahaya said...

yui, nak tanya. sy ada cash out 30 jan ari tu tp sampai skg status jd unsend. memang mcm tu ke?sebb masa cash out ari tu sy just tekan cash out n cek alamat pastu dah tekan. terus tak kuar apa-apa. mcm yg kuar notis kata tgu 30 hari blablah tu takde pon. memang mcm tu ke?

eima said...

masalah ape ek dik ??

Saya Disini said...

tahniah

ros_reeza said...

39 bulan? ok la tu.. hihi.. tahniah Yui..

wawa syaida said...

wow! tahniah yui

azizah :) said...

kalau utk 39bulan tu kira banyak la amaun tu..hehehe tahniah yui!

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..boleh tambah duit belanja :)

Aishah Jahirah said...

akak baru dua kali....kali ketiga xckp lg nak cash out..kikiki

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dik....wahh...tahniah dik...moga sentiasa dimurahkan rezeki..

ayut said...

Amin...cpt jgk cash out ye...best2x. .

Nur A.Z said...

bestnye yui..nak cash out jugak.huhu

Zara Nurhaidah said...

Wahhhh.. cayaa laa.. =)