tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, March 30, 2014

SHAKE N TAKE (DOUBLE BOTTLE) [mudah&senang]


Digunakan untuk membuat jus dan Ice blanded
Lebih mudah dan cepat 

hanya masukkan buah-buahan atau Ice dan serbuk perisa kedalam botol Shake n take
kemudian kisar dan boleh terus diminum menggunakan botol itu sendiri
Senang dibawa kemana sahaja


Mudahkan jadi tunggu apa lagi??
DAPATKAN SEGERA..


Set mengandungi:-
1 x blander
2 x botol ShakeR
1 x manual book





RM 70 SM, RM 80 SS
Termasuk poslaju



Untuk belian borong
6 pcs ke atas
Boleh tanya saudara mara, kawan-kawan
Lebih jimat 
=___=


Jika berminat, boleh terus PM
page fb Nurul Yui Collection
atau
SMS Yui 019-2331810


READY STOCK

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Azhafizah Md Nor said...

sangat mudah ada shake and take ni.hari² nak shake :)

Nurzakiah Hanum said...

BAGUS2

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. wah bestnya. harga pun not bad. hehee selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

Tihara said...

Sedapnya buat air tembikai :)

azizah :) said...

tgk kt fb mcm best je benda ni..

azizah :) said...

tgk kt fb mcm best je benda ni..

Zara Nurhaidah said...

Ea ? Bru ari ni nmpk bnda ni.. agak ktinggalan zara ni.. huhu. Assalammualaikum dear ! Hoho..zara dtg jenguk2 =D

diana said...

bagus jugak benda ni ye..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum yui, singgah sini sambil klik sini ~~~

Kesuma Angsana said...

meanrik ni !

misz sheyla said...

ais boleh blend sekali tak dlm ni..dah lame nak sambar..tapi asyik fikir tak tau bila nak guna..tapi time nak guna mula la mencari balik T__T

Mr.Superman said...

yui..ada jual produk utk org gastric tak.

IntaNBerliaN said...

senang nak buat macam2 guna yg ni kan..

Shida Radzuan said...

wahhh menariknya yui :)

Noor said...

wahhh..kalu cmnih bleh wat ice blended sndiri kan?

Noor said...

wahhh..kalu cmnih bleh wat ice blended sndiri kan?

Mimi Azirah said...

Wah semakin galak berbisnes...good luck yui

lizz said...

waa menarik jugek nih...

Nadia Johari said...

tunggu husband belikan..hahaha

Cik Itah@RRP said...

salam. macam best ja benda ni
btw, isi tabung inti yui :)

ayut said...

Mcm2x skrg ni...nk diet pon sng dh..tak pyh ssh2x dh

iAmCekbolat said...

shake shake kemari ! hyeeee maaf lama tak dtg sini :(

Siti Zara Nurhaidah said...

mmg mudah ni.. mcm ephyra .. hehe