tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, April 03, 2014

Bantal perhiasan felt craft untuk couple




Ada 2 bantal. Design diberi oleh pelanggan sendiri. Jadi aku follow seperti apa yang diminta. Alhamdulillah dah siap & telah di pos.


100% jahitan tangan. Tiada mesin. Maka harga untuk RM 30 setiap satu sudah daku rasakan relevan. Jika ditolak modal, untung tidak seberapa tapi disebabkan minat mendalam daku gagahi juga.


Kalau ada lagi yang nak order, boleh inform atau sebaiknya PM di page FB Nurul Yui Collection. Daku buat ikut permintaan ya.


Berkraf sebagai hobi & alhamdulillah sebagai pendapatan sampingan juga.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Cho Zila said...

rajinnyer Yuini.. memang usahawan berjaya macam2 dibuatnyer...

Lyaa Suriany said...

cantik je hasil tangan org ni...

diana said...

aakak fikir pasal harga kain craft tu je dah rasa malas nak buat..heheh..mahal sangt/..:p

LiYa HaNiF :: said...

cantik... boleh le order utk Kak long & Qhalif ...

nana kimie said...

Comel yui!nana suka..combination colour da pn cantik!heee

ct kektus said...

lawa ! nanti2 nak tempah kat yui lah. :D

Azhafizah Md Nor said...

comel Yui buat..font die nampak fancy :)

Tihara said...

cantiknya yui, harga pun ok..berapa lama boleh siap yui ?

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

alahai comelnyer :)

Zara Nurhaidah said...

Comel nya !!!

Kesuma Angsana said...

cantik & sweet sgt ler hehehe

Cik Anita said...

Macam nak oder lagi lah bantal untuk kahwin Nita! Nanti Nita bagitau design macam mana ye.. hee

Gadis Jelita Malaysia said...

whatsapp takleh ke. nak!!