tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, April 04, 2014

RESEPI MUDAH : Jus/Ice Blend Mango

Hari itu dah share resepi jus/ice blend anggur, sekarang aku share jus mango pula. Resepi lebih kurang cuma kena rajin nak olah ikut tekak masing-masing.



Bahan-bahan
1) 1 biji mangga
2) 2 sudu yogurt asli
3) 10 kiub ais
4) Sedikit air gula/stevia
5) 1/2 cawan air

* Nak tambah susu pun boleh

Cara-cara
1) Masukkan kesemua bahan dalam shaker & blend hingga sebati. Hanya guna & lebih mudah dengan shake n take


Selamat mencuba!


Nak dapatkan shake n take?





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Azhafizah Md Nor said...

soooo fresh kan yui :)

nabila zaremi said...

Tunggu yui,ada masa sy akan beli gak benda nie..hehehe

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
dan salam jumaat
singgah pagi

Zara Nurhaidah said...

Assalammualaikum nuyuii.. lama dah akak xsinggah teratak yuii ni.. sehat tak ? Aka xsehat ari ni.. nak minta jus tu bole tak ? Hohohoho

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

cm senang je.. haha... tapi rajin or xrajin je nk wat.. hahaha

eima said...

senang ek guna blende rni kan ... tetiba rasa nk mkn iec blended buat sendrik je

Budak Kampung said...

alamak shake n take ada kat kg..tunggu balik kg nk try la.ate sedap beno ke mango resepi yiu ni

Yana Libra said...

tgk cam senang je nak buat..huhu~

Kesuma Angsana said...

tq share, nampak best je ni,. boleh lah dicuba

Aishah Jahirah said...

pergh...sedapnye kalau dpt minum ni...