tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, April 24, 2014

Majlis pertunangan sahabat baik, Ira

Alhamdulillah selesai lagi majlis pertunangan salah seorang sahabat baik sejak belajar di PUO, Ira. Majlis alhamdulillah meriah dan berjalan lancar. Sangat ohsem Ira!




5 orang itu adalah dayang-dayang pada majlis tersebut. Tak cukup seorang lagi sebab ada hal peribadi. Maka kami berlima sahaja yang ada.




Bab dayang kena pegang fresh flower tu semua kerja abang photographer. Tak memasal kena buat muka comel sambil pegang bunga. Muahaha!






Sebenarnya banyak lagi gambar. Tapi cukuplah bagi yang ini. Sama sahaja macam gambar di FB. Tepek kat blog sebab boleh pokpek lebih banyak.




Untuk buble talk itu dari Nurul Yui Collection. Kalau berminat nak order, boleh terus roger sana ya. 


Buat sahabatku Ira, tahniah sayang. Satu langkah telah berjalan lancar moga langkah seterusnya dipermudahkan. Far doakan yang terbaik buat sahabat-sahabat baik Far ini. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya ada kawan2 mcm nie

Nur A.Z said...

cantinye kombinasi warna baju gn tudung..sepesen semua..

Bubble talk tu pun cute!

adrianna syaz said...

Warna2 tu cntik sgt..dayang2 yg memakainya pun berseri.hehe

Tihara said...

tahniah buat kawan yui
alhamdulillah
cun nya yui :)

MaYAsHiKiN said...

bestnye kalau ade kwn2 yg mcm ni..bl buat sesuatu majlis,semua datang..best sgt..hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. ingatkan nikah. hehe lawa2 semuanya ~~~

- AZIE - said...

amboi..seme comel2!

Azhafizah Md Nor said...

Congrats untuk kawan Yui..cantik berseri seri semuanya :)

eintan nurfuzie said...

lepas ni yui plak :p

Liza Licha said...

cantiknya baju2 dayang. hihi

Liza Licha said...

cantiknya baju2 dayang. hihi

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Yui..wahh...meriahnyer majlis pertunangan sahabat adik...

Diana Rashid said...

best nya ada dayang..boleh tak jadi datyang akak untuk malam ni..heheh

Nadia Johari said...

tahniah sahabat yui..yui pulak la lepas ni..hehe

Mimi Azirah said...

Tahniah utk shbt yui...meriah majlus tung die

ayut said...

Tahniah buat kawan yui...sedondon!