tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, April 02, 2014

Jomfit muslimah workout - Kevin Zahri

Siapa rajin workout angkat keyboard sekarang! Hihi. Ok abaikan. Sekarang barulah aku rajin nak tengok senaman bagai. Semuanya disebabkan penangan DA. 




Sebelum ini, jaga pemakanan saja sebab workout memang malas nak habaq mai! Tapi sekarang keinsafan itu mula timbul sikit demi sikit. Jadi sikit demi sikit aku cuba buat mana mampu. Nampak poyo tak ayat aku? Muahaha.


Korang yang lebih rajin dari aku, rajin-rajinlah buat. InshaaALLAH ada hasilnya. Best!


Doakan mood aku sentiasa rajin. Jangan hangat-hangat tahi ayam.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

bagus kan

Petak Bunga said...

azam dah..
buat belum..
ingt nak slim blik..
sibuk nga anak..

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah Rabu di sini dik Yui...selamat bersenam2...jom sama2 kita rajin2kan untuk mengamalkan...

Azhafizah Md Nor said...

kene konsisten buat work out ni kan :) barulah berhasil

Cik Itah@RRP said...

salam. uhu..tak rajin sy nak bersenam yuii :D

Liza Licha said...

bagus kalau join ni.. badan lebih sihat dan fit :)

Liza Licha said...

:)

Ayu Zan said...

hritu DA main2 turun 2kg dlm 1 minggu lbh even celup2 je ber DA..tp bila skrg da termalas sbb cuti kawin lama dok makan kat kg.naik 1 kg balik.haha

Starniea said...

Tengok gambar je macam tak larat nak buat. kerajinan tak datang lagi la.huhuhu.

ct kektus said...

go yui go ! :D
antara semua tu kan, crunches tu mcm payah sikit bg kite. sbb cepat na sakit belakang ni haa. hehee :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..Nk bersenam tu yg lomah lutut k.atie.TP buat kerja umah pon..peluh k.atie rupa 'air hujan' dah...hehehe

eintan nurfuzie said...

akak aktifkan diri dengan badminton je..
makan ni tengok gak.. skrg napsu makan tgh kuat.. ehehhehe

Zara Nurhaidah said...

Jom senam !!!

- AZIE - said...

akak dh wat yui..tp hampeh..beberapa ari je wat..mula la malas hihihihi