tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, April 18, 2014

RESEPI : Jus epal hijau saderi

Saat tekak kehausan nak minuman yang menyegar dan menyamankan, apa kata cuba buat jus epal hijau saderi. Ala-ala macam di Secret Recipe itu. Sedap tau!




Bahan-bahan ( 1 orang minum )

1) Satu biji epal hijau ( buang biji )
2) Satu batang saderi
3) Sedikit gula stevia atau air gula
4) 6 kiub ais
5) 1/2 cawan air


Cara-cara

1) Masukkan semua bahan dan blend guna Shake N Take
2) Tapiskan hampas yang terhasil
3) Terus nikmati jus yang menyegarkan


Kerja menyediakan jus lebih mudah dengan Shake N Take. Berminat nak dapatkan Shake N Take, boleh terus roger daku. Selamat mencuba dan selamat menikmati jus yang menyegarkan.


Sambil share resepi mudah yang daku buat dan sambil berniaga =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Eiqa Almond said...

ooo, saderi pun boleh guna buat jus ek.?? baru kte tauu.

Nieyl said...

Singgah Pagi..
Asben nieyl mmg suke minum jus epal hijau nie...:)

Nur A.Z said...

yui, bukan yui tgh buat diet atkin ke? x leh makan buah gn gula kan?

- AZIE - said...

ini mak akak suka ni...

^^eKaTiKaH^^ said...

sedapnyaaa. :D

Tihara said...

jus detox ni :)

Nora Karim said...

mmm sedapnya... nampak segar je...

Nadia Johari said...

kalau ade shake and take memng semua jus bleh buat