tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, April 04, 2014

GA Nurul Yui Collection bakal dilancarkan



InshaaALLAH minggu depan bakal dilancarkan. GA untuk blogshop online tersayang Nurul Yui Collection. Minggu depan akan aku keluarkan senarai syarat mudah yang perlu dipatui atau erti kata lain sama seperti dalam gambar di atas.




Penerangan mengenai GA juga akan diberikan dari cara sertai, cara submit & bila pemenang akan diumumkan. 


Moga GA ini mendapat sambutan. GA dibuat bertujuan untuk mempromosikan Nurul Yui Collection selain berkongsi rezeki lebih yang ALLAH kurniakan. InshaaALLAH.


Terima kasih untuk segala sokongan yang diberikan.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

WOW ADIAH MENARIK
NAK JOIN

Budak Kampung said...

kali ni tak nak terlepas pandag nk gak join.

Shida Radzuan said...

nak join :)

Tihara said...

yey, nak join nanti:)

diana said...

ok..hadiah tu sangt sesuai untuk ibu2 macam akak..
nak join..InsyaAllah..

Yana Libra said...

kalau ada kesempatan, saya akan join :)

Kesuma Angsana said...

wah mesti cukup gempak ni yer !

eima said...

awak tak nk cari sponsor topup ke ...

Azhafizah Md Nor said...

ok yui..nanti fiza join ye :)

asma langit said...

Nk join jgk.. :>

nana kimie said...

yeay tgk syarat tu mengizinkan nana join:)

Aishah Jahirah said...

dah lama xjoin sebarang GA...

ros_reeza said...

nak join nanti