tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, April 14, 2014

Tudung bawal gaya Mawar Fizo Omar

Tertarik dengan tutorial bawal. Serius lebih cantik dan ringkas dengan hanya bajet kurang RM 15. Tudung bawal Kangaroo sehelai harganya RM 5. Kalau pergi Bandung boleh dapat RM 2 sehelai.


Untuk orang biasa + tak mampu nak beli tudung ratusan ringgit, tutorial ini sangat berguna dan menjimatkan. Bukan tak mampu tapi sebab aku bukan peminat tudung awning maka niat nak membeli langsung tiada.


Tudung bawal
Brooch besar 1
Pin kecil 2 ( jika nak guna )


Apa pun, kalau harga mahal tetapi bersesuaian dengan kualiti itu tidak menjadi masalah. Asalkan kepuasan itu ada.


Harga murah pun ada juga yang berkualiti. Kita sendiri mampu memilih. Pilihan di tangan sendiri.


Pilihan daku, selesa & berpatutan itu yang penting. Harga tolak ketepi kerana ikut kemampuan dan bajet sendiri.


Isu komen di page rasanya dah selesaikan?


Jom kita cuba tutorial bawal 
Senang & jimat




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Cik Itah@RRP said...

salam. nice sharing yuii :)

- AZIE - said...

akak dh tgk tutor ni..memg simple je..tp syg akak dh xde tudung bawal ni..seme kasi ke anak sedara..lebih selesa dgn shawl skrg..

Azhafizah Md Nor said...

cantik juga kan :)

Tihara said...

kalau pakai shawl boleh tak buat brocche camtu eks, lawo juge :)

AnneRaini said...

nak try juga...mana tau leh nmpk 10 thn muda..huahuahua

AnneRaini said...

nak try juga...mana tahu boleh jadi 10 thn muda...hehe

Nico Nabiela said...

wow nice info...great idea ;)

diana said...

sama macam akak la.bukan peminat tudung awning..lebih selesa pakai shawl atau bawal je..murah pun murah..kan?/hehe

Ezy Loy said...

arini pegi keje pkai tudung bawal gaya fareeda.. hihikk
lg cantek..

Sally Yatiey said...

Ada tgk.. Cantik jugak ;D

nana kimie said...

cantik,nana suka..:)

misz sheyla said...

xminat tudung fareda atau jenis gini..tapi tgok org pakai cantik je..guna bawal pun boleh ea..

Cik Anita said...

Ada dah idea nak buat entry ni! Haha. Dah cuba buat pun dengan kengkawan. HAHA. Hasilnya sangat kiuttt kami kerja harini... :P

JunAina said...

Wahhh nanti boleh practice kat anak akak yg suka bawal2 nih...

ayut said...

Aritu ada tgk gak...simple je
Haha..okla tu..ikut kemampuan

Yana Libra said...

ada tengok kat blog lain..simple je kan nak buat~ :)

ros_reeza said...

masing-masing ada kesukaan dan pilihan sendiri :)

Myra Jay said...

Yuna Bella telah mencetuskan fenomena baru :D

Nadia Johari said...

lagi murah kan