tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, April 20, 2014

Pengeluaran kali kedua akaun D2R Nurul Yui

Alhamdulillah urusan pengeluaran berjalan lancar. Walau amaun tak banyak mana tapi cukup nak tampung minyak motor sebulan. 




Ambil masa sebulan sebab kesilapan dariku sendiri. Sepatutnya untuk pengeluaran hanya boleh dilakukan pada hari Khamis atau Jumaat atau Sabtu sahaja. Tapi aku terlebih "bijak" tekan button cashout hari Ahad.


Maka terimalah kelambatan yang ada. Tak kisah yang penting dah clear dalam akaun.




Bagi yang nak tahu lebih lanjut tengtang D2R boleh terus PM di FB. Hari biasa daku akan online sampai jam 5 petang. Hari minggu biasanya hingga malam. Maklum sahaja, ini partime. Tapi partime yang membantu. Modal pun serendah RM 50 sekali bayar sahaja.


FB : Nurul Yui

Alhamdulillah.


Nak join NMG boleh, nak join D2R pun boleh. Yang dah pernah tanya tu, boleh fikir-fikir semula ok. Hihi. Bantu mana mampu.


* Sesi menjawab bermula Selasa sebab minggu ini di luar daerah


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

3 dak comei sayang YUI:

nuna said...

HAI FOLLOWER KU: JOM JOIN

http://kasutkaca15.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

Cik Itah@RRP said...

salam. alhamdulillah..murah rezeki yuii :) :)

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Yui!