tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, April 11, 2014

Cek Nuffnang selamat diterima dan ditunaikan



Jumaat lepas terima emel. Hari selasa terima cek. Hari Khamis tunaikan. InshaaALLAH hari Isnin akan clear dalam akaun.


Amaun tidak tinggi menggunung tapi tetap bersyukur. Rezeki jangan ditolak. Alhamdulillah.


Rezeki kali ke dari Nuffnang


Cara nak tunaikan cek : Tutor bergambar


Update :
Hari Sabtu dah clear dalam akaun. Cepat!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Azhafizah Md Nor said...

tak pernah fiza dapat email dari nuffnang bgtau pasal sending cheque.cuma tunggu cheque sampai je :).congrats yui..boleh tambah duit poket

Lyaa Suriany said...

Best best. lya simpan dulu . sbb xkencang sgt.hehe

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Mieya Atiera said...

Wah, mesti banyak ni. Mieya dah jarang sangat nak aktif seperti dulu. No idea nak update apa

- AZIE - said...

alhamdulillah..moga makin murah rezeki

Nurzakiah Hanum said...

SINGGAH PTG

siti azura salamat said...

wah..tahnish sis..=)
singgah sini..

Nur Inani said...

tahniahh

najihahfara said...

mesti banyak cash out ni hehe
bestlah

^^eKaTiKaH^^ said...

akk dah berkali, saye baru sekali. hehe. tengah mengumpul lagi ni. tahniah kak ^_^

Sukma Haron said...

tahniah...akak pun dah dapat cek dari nuffnang....

Aishah Jahirah said...

Buat tmbh income sedia ada...:)

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. tahniah Yui.

Syazana Zainn said...

wahhh, dah cash out!
kite belum lg ade kesempatan nak cash out
tgu beranak dulu lah duit dlm tu hihi :p

ayut said...

Yg ni yui cash out bila?huhuhu..nmpk cepat je...

Nadia Johari said...

tahniah yui..nad ntah bila boleh dpt