tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, April 16, 2014

Jana income bersama DRimbalife Nurul Yui

Alhamdulillah aku join lagi satu jenis income pasif, konsep lebih kurang seperti NMG & D2R. Berbulan juga aku tinjau & survey dan Jumaat lepas 11/4/2014 secara rasmi akaun DRimbalife Nurul Yui aktif.




Modal minima RM 100. Apa yang akan kita dapat?

1) Akaun untuk kita pantau
2) Sekotak kopi bernilai RM 130 ( jika bukan ahli )
3) Ada rebet harian 
4) Ada bonus-bonus lain jika aktif


Point utama aku join sebab aku tertarik dengan rebet harian yang diberikan. 

Contoh :

Pakej RM 100 = rebet harian RM 0.50 x 365 hari 
Hasil 365 hari = RM 182.50
Keuntungan kita = RM 82.50 ( setelah tolak modal )


Korang nampak gambar di atas? Perhatikan bahagian rebet harian. Memang betul amaun itu sehingga tarikh 15/4/2014. 4 hari join dapat RM 2. Kira benar rebat harian berjalan walau sama sekali kita tidak menaja sesiapa!


Kalau NMG & D2R kita dapat tapak iklan, dengan DRimbalife kita dapat sekotak kopi. Kalau kopi dah habis, kita boleh beli lagi dan dapat bonus lain jika kita maintain membeli sekotak setiap bulan. Taknak beli pun takpe, tiada masalah.


Pakej RM 100 = Rebet harian RM 0.50
Pakej RM 200 = Rebet harian RM 1
Paket RM 300 = Rebet harian RM 1.50
Pakej RM 700 = Rebet harian RM 3.50


Sebagai orang yang jenis berjaga-jaga atau suka cuba sebelum nak "kembangkan" aku akan mulakan dengan pakej rendah. Kemudian selepas habis perhatian akan tambah lagi pakej yang ada. Dan begitulah seterusnya selagi mampu.


Kita kena berani mencuba untuk tahu bagaimana hasilnya. Macam NMG, sampai sekarang aku belum terima bonus pool. Dengan D2R dah terima bonus pool RM 27. Sekarang mencuba dengan DRimbalife, mana tahu rezeki lebih. Yang penting kena faham & sabar.


Jika ada yang berminat nak mencuba dengan pakej serendah RM 100, nak tahu lebih lanjut boleh terus PM aku di FB : Nurul Yui. Nanti aku bagitahu antara info penting tentang DRimbalife.


Aku sangat alukan untuk mereka yang berani & sabar untuk kembangkan modal RM 100. Kenyit-kenyit mata =___=










guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

MENARIK

Rizziela said...

kena ada modal dulu kan?>

Azhafizah Md Nor said...

macam menarik jugak ni

diana said...

sesuai sangt untuk orang yang rajin macam Yui..:)

lynndamya said...

Salam, wah stuju dgn Diana, Yui mmg rajin join2 benda mcm ni, sy ni jenis yg memg tak rajin..haha..good luck Yui :D bagus juga yui join, sbb boleh explain pd sesiapa yg berminat dgn benda mcm ni, tp xberapa yakin..sbb yui boleh yakinkan diorang :D

Mimi Azirah said...

Semoga yui berjaya

Nadia Johari said...

macam2 yui masuk sekrg erk

Nadia Johari said...

macam2 yui masuk sekrg erk