tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 08, 2014

Temuduga tak diduga, doakan!

Saat kalian baca entry ini, daku mungkin tengah berdebar nak hadapi temuduga. Eceh! Poyo plak nak berdebar bagaikan. Macam tak biasa. Eh! Memang aku tak biasa. Boleh dikira dengan jari berapa kali aku pernah ditemuduga.


Turn aku jam 11.20 pagi. Doakan segala dipermudahkan. Serious, aku mohon melalui emel dan aku sedikit demand terhadap gaji. Dengan kos sara makin tinggi, demand itu perlu serba sedikit memandangkan pengalaman bekerja juga ada. Ku ingatkan dia taknak panggil temuduga rupanya aku silap.


Mungkin dia nak test aku. Muahahaha!


Aku cuti hari ini. Kalau sempat petang sikit baru blogwalking.


Jom setai GA Nurul Yui Collection. Mana tahu tuah anda dapat set pisau kitchen king 6 pcs.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

all the best

^^eKaTiKaH^^ said...

wahh, hehe. kite pernah rasa sekali takutnya nak ditemu duga. first time la katekan. ehe

lynndamya said...

Salam, wahhh interview !! all the best for you~ nanti update citer ya..hehe :D owh btw, demand itu perlu, kita bukan demand gaji lebih utk hidup mewah, tp sbb kos sara hidup yg makin meningkat ni..ouwhh~ jd perlu demand, seiring dgn kelayakan & kemahiran kita..hehe :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..Good Luck ya!

Cik Anita said...

Wah,

Temuduga apakah?

Gud luck YUI!

=)

- AZIE - said...

InsyaAllah mudah-mudahan berjaya..interview apa tu yui, nti share tau hehehe

hana hadi said...

berdebar2 le tu.hehe
cayok2..

eMMe said...

gud luck yui... kalo ade peluang, jgn dilepaskan...kalo dpt yg lebih baik, rebut la peluang keemasan tu...

Shark Kay said...

waaa.
tahniah Yui..
gud luck ok..
buat yg terbaek..

diana said...

semoga berjaya yui..:)

are_lin@yu said...

wahh thniah yui..ayu pn lma xattend interview..hikhik..gudluck tau ;-)

AnneRaini said...

semoga berjaya...gud luck.

Sally Yatiey said...

Semoga dipermudahkan.. ;)

Nur A.Z said...

goodluck yui interview tu... doakan saya jugak ade interview jumaat ni..huhu

Cik Itah@RRP said...

salam. all the best yuii..semoga semuanya berjalan lancar :)

sailaaf said...

wish u luck dear.

Syida Rasyidah said...

Good Luck Nuyui

aizamia3 said...

Moga berjaya hendakNYA..

psstt: part nak temuduga ni yang den lomah ni.. hehehe..

Azhafizah Md Nor said...

All the best yui untuk interview.. GA yui nanti Fiza join ye.

zulhilmi tempoyak said...

best of luck...!!!!


semoga semuanya sukses2.. :)

IntaNBerliaN said...

yui, camne temuduga?