tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, May 26, 2015

1# Kata pelanggan Mini Popia Ikan Bilis

Sebab idea tak membuak-buak nak update blog sendiri, kita cerita pasal pelanggan mini popia ikan bilis jelah ya. Hahaha! Ketandusan idea!



Akak ini order selepas tengok blog. Tak pasti blog ini atau blog http://nuyuisale.blogspot,com. Katanya terliur lepas tengok. Risau che' takut akak mengandung. Hehehehe.


Selamat sampai tapi macam biasa, belah bawah bekas ada keretakan. Masalah dari poslaju walau aku dah tambah sticker fragile. Sebab itu aku guna bubble wrap. Kesilapan biasa terjadi. 


Apa pun terima kasih kak. Katanya nak order lagi untuk raya. Siap review dalam IG. Terima kasih banyak-banyak.


250 g RM 14
500 G RM 24


Info lanjut
Yui 019-2331810




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

nadzim bakri said...

kite suka makan popia ni...

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah :)

Nurzakiah Hanum said...

pasti sedap

IntaNBerliaN said...

popia yui ni mmg sedap pun... rugi sape yg blm try tu..

azizah green line said...

sedapp yui..alhamdulillah respon positif kan

Eka Tikah said...

wahhh, terbaiklah kak ^^