tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, May 23, 2015

PIALA FA 2015

Macam tak percaya blog ini nak buat entry pasal bola. Hahahaha. Untuk makluman, daku bukan peminat bola.


Saja tengok bolehlah terutama final.
Abah aku pun tak layan mana. Bukan kaki bola. Dia kaki jalan merayap.


Mesti ramai tengah tontonkan?
Selamat menonton. Korang sokong mana?


Sebab lawan dengan pasukan "luar", aku sokonglah Kelantan, negeri Malaysia. Huahua.


Tekaan aku, 2-1.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Eka Tikah said...

samalah kak. kite bukan geng suke tgk bola. tapi bila final ni rasa mcm best je. hehe

Nurul Baidurah said...

dulu..minat jugalah aku tengok bola..tapi sekarang,ndak sudah..

Azhafizah Md Nor said...

kekadang layan sebab husband suka bola :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalamyui,
laaaaaaaaaaa
bila ada bola??
he3
akak pun tak layan
hubby layan akak lebeh dari bola he3

Eka Tikah said...

bola? kite tak suke tgk tapi nk juga tahu siapa menang. hikhik

oh andrian said...

pecinta bola ya hihihi

Yusla Mahat said...

ummi tak suka tonton bola.
kadang-kadang ummi jeling2 gak.. tgk bola kat tv..:P

nur amni said...

Samola den...kalau badminton bleh tahan minatnya...kalau negeri sendiri smngtla nak layan bola ni....smngt kenegerian btul..

Hehe..

Nooriah Abdullah said...

sama lah sangat tak suka tengok bola haha

aRz MoHa said...

saya pun tak minat bola...tapi klau tertengok tu tengok juga la

Dunia Zumal said...

Zumal pun tak minat bola gak, pemain bola pun tak kenal...

Nor Marshaliza Shaidan said...

encik husben je layan bola sorg sorg..hihi

jemput singgah blog sy MARSHA SPORTING MUMMY

Nabihah Arrose said...

Piala fa kadang kadang saya layan kadang saya malas nak layan :-)

Jie Susanos said...

haha..tak sangka..

kalai pertama baca post yui pasal bola..

aRz MoHa said...

ok saya pun jarang tengok bola sebab tak minat...

anak denesor said...

layan..sye layan..heheh

salmiah awang said...

saya boleh je nak menonton bola.Tidaklah tak suka.Tapi masalahnya, banyak lagi yang nak dibuat.Dah takde kerja sangat baru layan bola.Untunglah jadi lelaki.tak payah fikir tentang kerja rumah.Semua orang lain yang buatkan.hihi,sesi lepas geram ke?apa-apalah...

hana hadi said...

Tengok bola Kalau xda ceta best.ngeee

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kat rmh ni mmg HB & anakl laki kak tie peminat bola..tambah2 ada channel ASTRO yg sukan tu.Hemmm..tak leh nak tkr channel lain dah

Pha Is said...

pompuan x minat bola itu normal.. ni saya pun x minat bola jugak ni.. hehehe