tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, May 18, 2015

MASK VIETNAM YANG BENAR-BENAR MENJADI

Orang lain lama dah mencuba, aku ketinggalan ke belakang. Konon taknak cepat teruja. Hahaha. Satu hari aku beli mask vietnam, dalam RM 6 sebotol kecil.




Sapu di hidung, pipi & bawah mulut. Tampal kertas yang diberi. Biarkan kering, Tarik perlahan-lahan. Hasilnya memang fuhhhh!


Nampak jelas apa yang melekat pada wajah. Senang cerita puas hati! Remove blackhead/whitehead yang ada. Seronok tengok!


Mak dan abah aku pun join sekali pakai. Mak aku nyesal sebab rasa pedih. Hahaha. Dia tak pernah pakai benda-benda ini semua.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

eima said...

best .. pesal waktua kak pi vietnam dulu tu tatau lagi mende ni klu tak mmg ai borong

Sally Samsaiman said...

jgn tercabut hidung je dah laaa...hihihi

Inani Hazwani said...

nak try lah ihikss

aTieYusof Family said...

bestnya ..boleh dicuba jg nanti ni..:)

azizah green line said...

menarik ni..hilang segala kesan2 degil

nur anis said...

best kannn.. saya dah 3 kali repeat order.. buat kat muka laki sendiri.. perghh.. seronok..

anamizu said...

mask vietnam ni best ek yui? adehh part pedih tu yg xleh tahan tu hehe

Azhafizah Md Nor said...

memang puas hati kalau dapat tarik benda yang tak diperlukan tu kan..rasa bersih je muka