tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 28, 2015

Sah menjadi ahli CMD



Alhamdulillah 27/7/2015 secara rasmi aku telah menjadi ahli CMD. Apa itu CMD? Nanti entry lain. Bagi entry "teruja" ini dulu. Hahahaha.


Sebenarnya lama dah nak cuba CMD semenjak aku dah putus dengan Ephyra. 
Mula cadang nak beli botol kecil tapi bila fikir tambah berapa RM saja boleh terus dapat botol besar & jadi ahli seumur hidup, terus tekad join.


Motif utama guna CMD?
Untuk masalah keguguran rambut & detox. Lain-lain masalah kalau dapat di atasi dengan CMD, itu bonus namanya.


Lagipun nak bagi mak & abah. Abah sebab utama adalah resdung. Mana tahu berkesan padanya. Kesian pula tengok asyik sohsehsohseh.


Selain dari kegunaan sendiri, CMD juga boleh dijadikan tempat untuk tambah pendapatan sampingan. Macam jual produk-produk lain juga.


Jadi, lepas ini jangan marah kalau banyak entry pasal CMD. 
Alaaaa, kita tengah eksaited. Kihkihkih.


Yang nak beli, boleh inform aku. Aku guide korang sebaiknya pula.


MYPRK1135361
Nurul Yui
019 2331810




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
hi singgah sini
sory hr nie bz x sempat nak BW

Dunia Zumal said...

Hari nie teringin nak masuk tapi terpaksa pending jap...

azizah green line said...

member org pun ramai join CMD ni..utk hamil pun leh

eima said...

menarik nanti cerita ye

Diana Rashid said...

pandai berniaga la Yui ni..:)

emma diana said...

hai
saya pun join juga :)

Selamat maju jya dear :)

SITI HALIMATUL SAADIAH BT MOD MAZLAN
MYSEL1124311

Siti Nurzafirah said...

Cik Yui...

Ala.. cerita lah pasal CMD dulu baru boleh beli...

Cano nak beli tapi tak tahu hujung pangkal... sob2

zazanizam said...

kzaza singgah petg ye yui..

husna zahidi said...

ada kaitan dgn resdung?? wahh menarik nih.. sbb husna pon mangsa resdung..huhuhu.. CMD tak pernah dgr..CMC pnah laa.. apa laa agknya CMD ni ye..:)

Inani Hazwani said...

Wahh yui, cikgu Nani pun baru ni ada ajak join jadi ahli cmd :D

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
akak dah lama dengor pasai CMD ni
tapi belom tergerak nak join he3

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah Yui..selamat ber CMD :)