tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 05, 2016

Asam Laksa & Air Coklat Old Town White Coffea

Cerita berapa Jumaat yang lepas. Waktu rehat yang lebih lama, jalan-jalan dalam AEON, perut dah tak tahu nak telan apa.


Tiba-tiba teringat asam laksa dan air coklat. Terus melangkah masuk.




Bila dah rasa, hmmmm macam dah kurengggg. Tak tahulah apa yang tak kena, tapi asam laksanya dah tak sekawwww dulu. Air coklat masih boleh tahan.


Mengada benor tekak ni !!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

timm bill said...

mcm old town jek?? betul ke? hehe..

Cik Itah said...

kalau tengok dari rupa macam sedap :)

• Ain Cho'in • said...

Chef dah bertukar kooooottttttt. Hehe !

husna zahidi said...

adat kat memana restoran pon kak yui.. masa awal2 mesti rasa meletop masakan dya pastu lelama dah jadi kurg, dari segi rasa dan kuantiti.. huhuhu..

aizamia3 said...

Mesti dah bertukar chef.. hehehe..

Mrs Velentine said...

tiba2 rasa nk mkn laksa pula

yanie yusuf said...

alahhh mengoda time lapo ni...yeahh dah join:

Giveaway Bernilai RM500?? wow!!

http://www.yanieyusuf.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

Afidah Azmi said...

sekali makan memang sedap..kalau p kali kedua dan seterusnya..memang dah lain rasanya..better sekali je makan menu yg sama..

Siti Yang Menaip said...

ceq suka gak makan kat Old Town ehehe.. sedap !!

Azhafizah Md Nor said...

tak pernah merasa asam laksa Old Town White Coffee ni..biasa makan nasi lemak special yang sedap tu je