tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, April 07, 2016

Royale Popcorn dari TGV yang memikat hati

Waktu tengok cerita Boboiboy haritu, haruslah kena beli jajan nak ngap sambil tengok. Pilihan hati adalah royale popcorn. Perghhh !! Memang terbaik laah walau harga tu boleh tahan. Sebab sekali sekala takpeee.




Terasa sungguh caramel. Nyummnyaaa. Saat taip ini pun boleh dok terbayang rasanya. Aduhhhh. Ada juga satgi lunch popcorn je. Hahahaha.


Kalau popcorn biasa, selalunya aku akan pilih yang warna kuning terang. Yang lain aku tolak ketepi dulu. Sebab lagi manis lemak. Hahahaha.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Qhaifa Nur said...

Masa tgk polis evo ambil yg inilah...ngap..ngap mkn
citer baru start dh licin...

syira yaya said...

ok mmg nampak sedap sangat nih. huhu ^_^

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

sekali pandang mcm popcorn Garrett~! Sedap nyaaaa =D

Syeeda said...

sedapnya popcorn.. ngah mengidam ni hii nak beli tak terbeli lg pn

Siti Yang Menaip said...

Yui !! adeh dia tayang popcorn plak..

wahida said...

samalah...aku pun akan pilih yg kuning terang...yang lain aku bagi laki aku yang makan...hahaha...

Diana Rashid said...

tengok pun tau sedap..kuning 2 gitu..

alya chan said...

Sedapnyaa popcorn tu, mengancam betul... ;)

Siqah Hussin said...

Oooo tak pernah tahu ada jenis2 popcorn di TGV. Hahaha! Maybe sebab jarang menonton di TGV. Pasni boleh cuba lah!

Amanina Mads said...

jarang tgk kt TGV. hehee
boleh la kalau nk cuba

Azhafizah Md Nor said...

sekali sekala merasa yang mahal sikit pun okay..yang penting rasa dia berbaloi dengan harga tu kan. kalau fiza makan popcorn mesti pilih yang banyak caramel tu..yang putih² tolak tepi..hehe