tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, April 07, 2016

Kasut Vincci yang sedap dipakai

Antara beg dan kasut, pilihan aku haruslah kasut. Heeee, dan pilihan brand yang biasa aku guna adalah Vincci.




Serius jatuh cinta sama kasut ini. Lembut aje pakai. Memang selesalah. Harga pun murah sebab tengah SALE, RM 29.90 sahaja.


Aku memang banyak kasut tapi kasut yang ku suka, itu saja akan ku kerap pakai sampai rosak. Hahahahaha !!


Oh ya, kasut ini kena ambil saiz 6. Tak tentu hala saiz kaki ini, biasanya 7. Mungkin ikut jenis kasut.
Kot ada yang nak tolong belikan, saiz aku dah nyatakan. Krikkrik.



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Siti Yang Menaip said...

wooo Yui suka kasut eh.. CT plak suka beg wakaka..

Masitah Samsudin said...

Helo Vincci Lovers...
Me too ♥♥

wahida said...

comel kasut ni...pakai dengan jeans mmg stylo!

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Iols hb & shoes lover.. i admit. Hahaha.. Okay vincci mmg comfortable n affordable. Lps tu skrg design pun da pelbagai.. Ada jugak lbh kurang pattern CnK. kalau aina size 5, vincci kena pakai size 6. Vincci ni cutting kecikkkk.

aizamia3 said...

Pakai selagi boleh, selagi tak rosak.. ;)

Eca Dwinky Asha said...

alolooo.peminat vincci rupanya.
Eca actually more to Bata, tapi bila vinci buat sale, mau tidak rambang mata.hehehe~

Amanina Mads said...

saiz 7 tapi kadang2 tgk brand jugak

Azhafizah Md Nor said...

samalah kita..fiza pun suka pakai vincci je. kira mampu milik dan kalau pakai satu kasut tu lenjan sampai rosak baru beli baru :)