tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, April 13, 2016

Loading blog lambat, tunggu atau tinggalkan?

Maaf sangat,

Ada beberapa blog yang komen di entry aku, sedaya upaya aku cuba balas balik. Memang nak komen dalam entry korang tapi apakan daya, loading ya ampun menguji kesabaran. Bukan aku tak refresh, bukan aku tak new tab semula. Semua dah cuba.


Lagi satu masalah nak komen.
Ada pulak robot tu. Kadang dah tekan gambar, pastu dia suh wat benda lain. Menguji, sungguh menguji.


Heeee,
Tapikan, yang mana komen memang aku cuba sedaya upaya komen walau kadang 1 blog ambil masa dekat 5 minit !! Aku amat hargai korang.


Maaf kalau blog aku juga menyusahkan korang.
Ada apa-apa maklumkan aje sebab memang banyak kekurangan blog ini.
Blog "syok sendiri" kuikuikuiii.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Siti Nurzafirah said...

hahaha.. samalah kita...

blog syok sendiri... :p

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

so far senang je nak terjah blog yui.! thanks selalu dtg melawat blog picisan sy.. hehe =D

Diana Rashid said...

heheh...Blog syok sendiri yang ramai pembaca setia tau..kalau blog untuk bagi orang syok tu sebenarnya yang buat blogger stress...heheh

Siqah Hussin said...

High 5 for 'blog syok sendiri''. Hihi.

Blog yui kat phone siqah ni laju je loading :)

Nadia Johari said...

blog yui ok je..blog nad ok tak..hehe

Nurfaezah Abdullah said...

paling tak suka yg robot thingy tu huhu

Afidah Azmi said...

Blog yang byk sgt widget membuatkan org tunggu lama loading..Fida punya style kalau dah lama sgt..bye.bye terus..Lagi satu Fida pun tak suka nak save komen tapi nak kena clik mcm2..buang masa jugak..So blog fida apamacam ok tak setakat ni..kalau tak ok..inform yer

AziRahmanDot Com said...

sama lah jugak...akak masuk blog yang laju-laju jer

husna zahidi said...

husna pernah jgk try test blog loading.. result bleh tahan jgk laa.. mgkin sbb bnyak sgt widget.. tp lantaklah.. info kot semua tu.. kahkahkah!

mOoN IzzaN said...

Blog syok sendiri gakk.. Heeeee

Fida Z Ein said...

Assalamualaikum.

Akak pula..sebolehnya singgah juga blog2 yang boleh disinggah...cuma kalau ada yang ke google dulu..alamatnya lambat la loadingnya...

zulhilmitempoyak said...

tulaaaa....

lambat jugak ni yui. macam mana ni. toloongggg... ;p

Azhafizah Md Nor said...

ada masa dapat jejak balas komen memang fiza cuba komen :)