tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, April 06, 2016

Cincin idaman 2015 yang masih belum dimiliki

Rasanya tiap minggu kalau rajin, aku akan singgah sekejap masuk ke Tomei. Tujuan utama nak tengok bahagian cincin aje.




Nampak tak yang aku bulatkan tu, aku teringin nak miliki cincin silang. Sebenarnya ini antara cincin idaman  2015 tapi tertunda atas masalah tertentu.




Tapi bila cuba pattern lain, dah kenan lain plak. Hahaha, perempuan !! Stok bukan selalu ada. Kena gigih ni. 


Doakan aku dapat juga cincin idaman 2015 ini ya. Dah terlajak tahun tapi masih belum memiliki. Huaaaaa. InshaaALLAH ada rezeki, aamiin.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

lain2 design kan

• Ain Cho'in • said...

Cantik-cantik. ♥ Tak peee, semoga Yui dapat cincin niy okay. Dont worry be happy. :)

Afidah Azmi said...

Akak suka tengok barang kemas..tapi start dapat pakai bila dah kawin jer..tu pun sat pakai sat dak..nak pakai sayang..takut batu jatuh

syira yaya said...

semua cincin dlam gambar tu cantik. in sha Allah, smoga yui dapat ye :)

Qhaifa Nur said...

Baru ni dah dpt cincin idaman boleh la kot..sekali 2 rezeki

Cantik paten tu...moga d permudahkn

Siti Rohaida Yusof said...

insya allah..satu hari nanti dapatlah...paling best kalau masuk kedai emas..lagi dan lagi best kalau dapat beli emas

Diana Rashid said...

Suruh cik abang bagi masa akad nikah nanti la..hehhe

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Smua cecantik yui!... biasala kan girls mmg selalu ada cincin idaman. Cayok smga cita cita tercapai! =)

Siqah Hussin said...

Cincin cantik! Moga yui dapat cincin idaman tahun ni :) Dan yes, perempuan memang camtu. Berubah hati je kalau bab memilih barang. Semua nampak cantik. Hihi

Siti Yang Menaip said...

fuuh fuuh.. murah rezeki Kakak Yui dpat beli cincin tu..

Azhafizah Md Nor said...

rambang mata nak pilih ni yui..semua cecantik!