tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, April 08, 2016

Barangan wajib ada di dalam bilik air

Eh dah kenapa tunjuk benda ni semua? Alaaaa, faham sajalah maksudnya aku takde idea nak update blog. Huahuaaaa.




Antara barangan wajib ada dalam bilik air. Haaaaa, barangan mampu milik semuanya. Yang penting selesa guna.


CMD tu memang pelbagai guna. Pencuci epal tu dari Revell. Nak beli, roger aku ya, agen sah Revell. Eh sempat plak nak promote tu. Lalalalaaaaa.


Yui, 019 233 1810




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Umie Adli said...

lebih kurang je barang dalam bilik air. yg penting colgate kena ada

Cik Ash said...

pelembut rambut kak ekin safi gak :)

Diana Rashid said...

ORANG POMPUAN..KALAU LELAKI..ADA BERUS GIGI DENGAN SABUN SEKETOI..HAHAHAH

AziRahmanDot Com said...

biasa guna pencuci epal tu...best!

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

hihihi barang perempuan harusla banyak... macam macam nak ada. feminine wash la, shampoo n conditioner pun lain lain =P

wahida said...

yuiiiii...aku lupaaaaa...aku nak order lotion revell!!

wahida said...

nnt aku wasap ko ye

Eintan Nurfuzie said...

rs macam nk tunjuk gak la.. hihihi..

Eca Dwinky Asha said...

dlm banyak2, mata eca ne dok tertumpu kt belakang benda tersembunyi..sama pencuci vagina kita.hahahaa~

Siqah Hussin said...

Pencuci epal tuk apa yui? Hii. Tak pernah dengar lah pulak..

Amanina Mads said...

kalau girls memang 1 bakul penuh barang mandi. hehehe

Azhafizah Md Nor said...

memang penuh bilik air dengan barang wajib ada ni. kalau takde, tak lengkap bagi seorang perempuan :)