tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 26, 2016

Tea Time Special Secret Recipe - Harus korang pergi waktu ini untuk penjimatan!

Haritu dah sekali. Tapi aku langsung tak perasan pasal ini.
Masuk kali kedua, tengok rupanya ada benda promosi atas meja.
Kira masa istimewa ja boleh dapat harga macam gini.




Apa yang murah dan berbaloi?
Korang order kek. Dapat free kopi atau teh. Kalau korang tambah air lain, hanya perlu bayar lagi RM 2 ( tak dapat dah kopi/teh ). Maknanya bayar harga kek dan tambahan RM 2.


Tak ke murah gitu???
Kalau selalu harga hampir RM 20, kali ini tak sampai RM 11 pun. Bergantung kepada harga kek juga ya.


Oh ya,
Hanya hari biasa bermula 3.00 - 6.00 petang sahaja. Hari minggu dan waktu lain, bayar macam biasa naaa.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

5 dak comei sayang YUI:

• Ain Cho'in • said...

Ha ah. Betul-betul. SR memang buat promo dari kol3 sampai 6. Bagus kan.

Ermmm dap nye kak indulgent n durian dia. Teringat-ingat. :)♥

Siqah Hussin said...

Okay. Boleh pergi sana untuk minum petang. Murah tu harganyaaaa.. Masa promo lah syok nak makan. Hihi

anis abdullah said...

Dah lama tak makan cheese kek dia

Diana Rashid said...

sini tak de SR..yang dekat2 rumah memang tak de..mampu tengok je..lagipun tengah diet ni..eheheh

husna zahidi said...

husna tak pernah dine in kat SR.. dah skarang pon dh jarang mkn kek SR.. mahal sgt.. hahaha..