tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, April 14, 2016

Review : Celebrity Yogurt

Dah lama aku tahu pasal yogurt ni. Rasanya dulu jual dalam botol kaca. Tapi sekarang dah bertambah maju. Syabas !!




Kebetulan aku nak ke Maybank, nampak lah budak ni jual. Letak dalam bonet kereta ja. Senang bergerak sana sini. 4 botol kecil harganya kalau tak salah RM 10.90.


Pendapat aku?
Rasanya memang pekat. Kaw. Sama macam kalau kita buat sendiri, ada susu, buah & yogurt. Blendkan semua dan sedia dinikmati. Yang penting kena ada RAJIN. Heeeee.


Untuk orang yang agak sibuk, membeli adalah cara terbaik. Dan jika nak merasai yogurt yang pekat dan kaw, boleh cuba Celebrity Yogurt. Buatan Muslim.


Ada 5 jenis perisa yang disediakan buat masa ini, Yang botol besar pun ada.


Selamat mencari dan mencuba.







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

E'in said...

okay tak penah cube.. nmpk sedap.. kalau ade jumpe kat jb nie nak beli laa.. hihi

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Nak cubaa! iols peminat yogurt... nak buat mmg tak rajin. Huhuhu

• Ain Cho'in • said...

Tak pernah jumpa pulak area Kuantan ni Yui. Belum sampai ker camano erk? Kita dah la peminat Yogurt. ♥

PeRdU cINta said...

wah nampak sangat menariklah Yui.. :)

Afidah Azmi said...

nak beli kat mana sayang..

Nooraini Ali. said...

mcm best jer, akak tak pernah cuba lagi ini, nak kena try sekali nanti. panas2 ni syok mau dapat ni.

Permatabiru said...

teringin nak rasa..ada kawan dh lama jd agentnya di melaka

el said...

botol tu kan cam botol susu le pulak..sebab hehehe
sedapnya yogurt..sesuai untuk diet

Cik Itah said...

belum pernah rasa..

aniswany lazim said...

1st time tgk..ok ketinggalan sgt rasa hukhuk

hi yui!!

Azhafizah Md Nor said...

mesti sedap ni. fiza memang suka air campur yogurt :)

azizah green line said...

macam sedap pula ni yuii