tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 26, 2016

Vitagen Less Sugar

Mai mood nak minum air kultur. antara pilihan haruslan Vitagen selain Yakult. Sebab sedap dan bagi kesan terbaik untuk aku.




Aku suka ambil yang less sugar. Suka ambil pek yang bercampur perisa sebab aku suka semua perisa yang ada. Muahahahaha !


Sebelum makan pagi, minum sebotol kecil ni dulu walaupun rasa tak cukup banyak itu. Hehehe.


Korang suka vitagen tak??




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Nieyl said...

Suka²..
singgah pagi di sini ♥

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Kannn! tak puas rasa... aina suka Yakult. =)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kak atie suka beli utk anak2 buah...tp anak2 kak atie xsuka lak.. :)

noorhaidaz eyda said...

sedap ni....

PeRdU cINta said...

Suka...tapi ni kak PC lama dah tak minum..

Cik Itah said...

suka tapi jarang minum hihi

nadiah izzaty said...

nadia pun suka vitagen ... Tapi sejak try yakult , mcm minat plak dgn yakult... Tapi if vitagen suka yang perisa anggur jugak =) . Btw, ain tq singgah and baca blog nadia . Stay tune for sambungan trip nadia . Mana-mana kekurangan maafkan ye . =)

Siqah Hussin said...

Suka vitagen dan yakult. Vitagen sedap sikit, kalau yakult pekat sangat rasa. But both sedap!

zety said...

saya minum minuman kultur sbb sedap je.. hahha