tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 12, 2016

Potato Spring pasar malam

Satu masa dulu, kentang ini sangat popular. Apa orang panggil entah, lupa dah hakak. Potato spring kot ??




Sekali sekala beli juga kalau teringin. Rasanya pun dah biasa sebab sosnya. Kalau dapat yang betul rasa cheese, memang mablesss laaa !!


Sebatang macam ni lebih kurang RM 2.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

mmg mabelesss la yui kalau tambah cheese ! =)

Diana Rashid said...

lama tak makan benda ni..akak dah lama tak makan kentang..sebab mak akak kata tu la punca badan akak makin hari makin kembang..heheheh..dah la bedal nasi, kentang lagi.dulu hari2 tau masak apa semua nak letak kentang...eheheh

CikSiti said...

jom pegi pasar malam he he

cik hani said...

SEDAPPPPP ni... sekali makan nak lagi..

wahida said...

sedapnya...lama dah tak makan...tapi mcm dah lama pulak tak nampak org pasar malam jual potato spring ni..

Rafie YS said...

aah dulu2 glemer je..

salam kenal..dari Rafie #3229

http://sihatcun-rafie.blogspot.my

Siti Nurzafirah said...

Dulu peymes.. banyak orang jual.. sekarang dah kurang.. rasa pun kurang jugak...

Tasha Aqisha said...

nyum nyum nyum,mm

Siqah Hussin said...

Sekarang dah susah nak jumpa nie. Lama dah tak makan.. Sedapnyaaa nampak..

Azhafizah Md Nor said...

sekarang memang jarang nampak orang jual..kalau jual pun kurang rasanya kan.