tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, April 06, 2016

WW 11 [2016] - Air & kek dari Starbuck




Green tea memang terbaik !!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

• Ain Cho'in • said...

Dah lama tak pergi Starbuck. Hehe !

Kak Nieyl said...

Singgah pagi ♥
sedapnyaaaaa

aizamia3 said...

Tak pernah try lagi green tea dekat Starbuck.. ;)

M I A said...

singgah pagi.. green tea mmg ohsem! :D

ros_reeza said...

adoiiiii sedapnya Yui.. Kalau Rose suka dark mocha atau java chip. hihihi

husna zahidi said...

green tea kalau dpt yg sedap elok best laa.. tak kelat, tak manis sgt.. gabungan teh dgn susu tu just nice..

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi
sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wahida said...

ada org tak lalu green tea kan...tapi aku suka sangatttt...

Afidah Azmi said...

dah dekat 2 tahun akak tak minum starbuck..

Siqah Hussin said...

Sedapnyaaaaaaa! Terus rasa nak minum starbucks ni! Walaupun baru minum last week. Aigooo ~ :D

Siti Yang Menaip said...

lama gilaaaa dah x beli apa2 kat Starbuck.. tak ingat da rasa macam mane..

Eca Dwinky Asha said...

lama x p setarbuck...tpi kek red velvet dia xsesedap SR..eca xpena minum green tea, selalu minta chocolate je.

Azhafizah Md Nor said...

wahh..teringin nak rasa green tea starbucks