tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, November 20, 2015

Alat senaman yang diidamkan & menjadi impian untuk awal tahun 2016

Lama dah teringin, lagi membuak-buak sejak kebelakangan ini. Sejak rasa perut semakin opsss! Hahahaha. Kemain bujang muncit-muncit lak.



Sumber : FB


Aku serious teringin alat senaman seperti di atas. Apa nama spesifik aku tak pasti. Yang aku dah risik-risik. harga bawah RM 400. Ada macam-macam jenis, maksud aku ada yang simple, ada yang over macam atas. Tapi aku prefer macam dalam gambarlah.


Sambil senaman perut, sambil kayuh mengayuh. Kan jimat tak payah aku susah-susah nak berkayuh basikal kat luar yang belum tentu cuacanya.


Harap di awal 2016 aku boleh dapat alat senaman ini. 


Nak dijadikan impian 2015 tak boleh sebab banyak benda-benda penting yang lebih memerlukan duit. 


Cincin idaman hati 2015 [entry]pun belum dapat. Huwaaaaa!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnya

Sheila Adziz said...

InsyaaAllah... selamat bersenam sis :)

Murni Alysa said...

InshaAllah semoga murah rezeki..Aamiiin!

anak denesor said...

siyes la bawah 400?woww kire dlm kategori boleh dapat tuh yui..chiayokkk..iera nak treadmill je skrg..syok berlari lari..hahah

el said...

best dpt seketui kan
leh lah senaman kat umah
xde alasan nak bersenam haha

eima said...

chIYOK2...

Siti Rohaida Yusof said...

syoknya...bleh la slim nanti

tiga lalat said...

bole je minta sbg hantaran tuuu., harhar2

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui...wahh...bestnya dik yui...semoga tercapai impian dik yui ini..

Jie Susanos said...

Mlek tu ada satu kat umah yui..

Wa said...

Kat rumah wa ada satu..sekarng ni jadi tempat anak2 memanjat dan melompat.Hihihihi.Salam kenal n follow sini.

aRz MoHa said...

tak payah alat alat ni....pi ja taman berjogging...tapi kalau rajin...ya sangat bermanfaat

Cik Ash said...

semoga dipermudahkanbuat yui

Siti Yang Menaip said...

CT tingin nak treadmill nak lari2 kat luar segan.. lari2 dalam rumah la..

Azhafizah Md Nor said...

bestnya kalau dapat satu ni kan yui..moga tercapai impian Yui