tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, November 13, 2015

Kerana bil internet YES belum bayar

Kerana bil internet YES belum bayar _____________________________ ( sila isi tempat kosong )


Aku tak boleh online guna hp. Hambiikkkk!
Alaaaaa, due date bayar adalah setiap 12hb, terleka semalam tak bayar jeeee
Pagi tadi lepas beli breakfast lebih kurang 10.30 pagi, ingat nak bayar tapi tak buka lagi!


Adoiiii!
Dahlah coverage sekarang pun siput tenuk.
Kalau dulu sebelum beli, dah check area line tiptop, dah 4 bulan guna baru tunjuk taring sebenar


Ikut hati nak terminate ajeeee tapi sebab kontrak sampai Feb 2017 ( tudiaaa lama lagi ), harung jugalahhhh walau hati dah tak kenan! Kontrak aku 2 tahun tauuu.


Jadi, kome yang nak melanggan internet, fikir-fikirlah dulu terutama yang jenis KONTRAK. Haruuu wei kalau jadi macam aku!


Lagi senang langgan data DiGi. Setakat ini tak mengecewakan aku.


YES : 2 GB RM 48 ( tak masuk GST )


Nak membeli sambil menderma : Dana Untuk Meow
Nak beli CMD/Klenz dari Revell : 019 233 1810 





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

murah ek digi

Zayani Zulkiffli said...

Memang selalu macam tu. Dulu pernah jugak pakai YES. Alhamdulillah ok, tp ok masa malam je. Siang habis slow. Haha

Jemput baca entry terbaru.
http://nurulzayani.blogspot.my/2015/11/ben-kitten.html

Rizziela said...

Blm pernah pakai DIGI.. tp dalam pertimbangan nak tambah sim card DG

Shahida Dzulkafli said...

Hurm.. kena fikir masak2 sebelum melanggan internet.. hehehe..

YieN said...

Akk baru masuk streamyx.. Pakej promosi, RM68 (1MB) Free tablet :)

Murni Alysa said...

Alahai kesiannn

Busyra Bt Takiyudin said...

sy pun pakai yes. huhu..

zarul farhana said...

kontrak tu prob tu...

Azhafizah Md Nor said...

ikut kontrak tu yang payah tu..layan kan je kan

seraa rose said...

bertabah lah nk sampai ke feb 2016 ya.. hehe

Siti Yang Menaip said...

ehehe akak pun selalu bayar YES lambat..
sebab ada wifi rumah.. kalut bayar bila data fon habis.. then kat luar..
memang terus pi bayar..

el said...

tu diaaaaa
smpai 2017
jenuhlah
siput pun siput lah ekeke

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui...Akak guna digi,maxis dan celcom magic sim...hihi...

Eintan Nurfuzie said...

akak pulak okey, tapi dah hbis kuata.. hahahha.. nk tambah de contrat

Jie Susanos said...

Adeh..kena gini yg xbest

azizah green line said...

nasib tak pakai.. xsuka gak kontrak ni.. celcom 3gb rm38 je yui..hehee

Cik Ash said...

digi brapa yui sebulan